středa 27. srpna 2014

Budou outfity?


Nejčastější otázka za posledních pár týdnů je, zda budu fotit také outfity. No zkrátka nebudu! Proč se dozvíte v několika následujících řádcích. 

1) Na většině fotografiích se tvářím jako blbec, kterému spadla zmrzka na silnici. Neumím se tvářit ani pózovat. Hlavně pokud se nefotím sama na samospoušť, ale fotí mě druhá osoba můj výraz blbce se násobí stem.



2) Nemám kde fotit. Většina otrkaných bloggerek nemá problém fotit na ulici nebo se zkrátka vyfotí na zahradě s nějakým pěkným zátiším. Já tu mám jen výběh pro slepice a to teda nic moc pěkného na pohled. Představa, že půjdu se stativem na náves do parku je naprosto stresující.


3) Tím nejpodstatnějším důvodem je fakt, že se neoblékám podle poslední módy. Nejsem nadšenec, který na internetu sleduje přehlídku LV a neobíhám nákupní centra abych sehnala ten nejúžasnější crop top.

Na Kryštof Kempu na Konopišti se Shopaholic Nicol :-*
Abych Vás přesvědčila, že opravdu není o co stát. Dovolím Vám nahlédnout do svého archivu fotografiíí.

Tyhle kalhoty někdo považuje za vrchol nevkusu, ale já je prostě miluju!

O ano legínky k šatům - hodně odsuzované, ale tak lepší než aby mi nechtěně vylezl nahý zadek.

Mikinka a jeany - kombinace jež ohromí davy sledovatelů :-D Mimochodem tahle fotka je z roku 2010 a můžete na ní vidět stejné kecky jako na fotce se Shopaholic Nicol. I levné boty mi vydrží léta.

Ano, další kreace s legínky. Tričko za 40 kaček z Terranovy a zase ty kecky. Opět fotka z roku 2010, kdy jsem měla 52 kilo.

No a opět legínky. Omlouvám se, ale vážně jsem to hodně často nosila. Teď jsem převážně navlečená v kalhotech.
Myslím, že těchto pár fotografií i když staršího data stačí jako ukázka toho, že Vás nemám v oblékání čím inspirovat. Na české scéně je z mého pohledu docela výběr mezi blogy, které mají hezké inspirativní outfity a tak nemá cenu se motat do něčeho čemu vůbec nerozumím. 

6 komentářů:

  1. Ahoj , někdy mi některé moje fotky tak připadají :D Já si myslím že po přečtení to všichni pochopí a nos to v čem se cítíš dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doufám, že všichni pochopí, že mě žádat o outfit je spíš za trest než za odměnu :-D

      Vymazat
  2. Já myslím, že vůbec nevadí že nefotíš outfity. Máš přece blog zaměřený úplně jinak a není na tom potřeba nic měnit. Jinak musím říct že ti to na fotkách sluší. :) A s tou jedničkou s tebou souhlasím. Pokud mě někdo fotí, tak nevím proč mi příjde, že mám výraz jak vykopnutej krtek :D Těším se na další článek od tebe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vykopnutej krtek :-D skvělá hláška. Já nějak nevím, proč ode mě lidé žádají outfity. vybrala jsem si kosmetiku právě protože že k ní mám blíž a mám co říct. Co se týče trendů jsem úplně mimo a tak nemůžu radit ani inspirovat. Přesto se mě stále někdo ptá. tak snad už to bude jasné proč se tomu chci vyhnout :-)

      Vymazat
  3. Ježiš to jsem se pobavila, musím tě sledovat :-D Super!
    S tím focením mám taky problémy, byť jen u rtěnky - za mnou je vždycky tuna bordelu v poličkách atd... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo focení je někdy o nervy. Taky než si vždycky kolem udělám pořádek abych mohla udělat jednu fotku. Někdy operace na dvě hodiny :-D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..