pondělí 18. srpna 2014

I Love Blush Tag

Podle mého vymyšleného plánu má být dneska recenze, ale jelikož se chystám na několika dílnou recenzi o všech mých tvářenkách, rozhodla jsem se první publikovat tento tag a teprve poté představit jednotlivé tvářenky z mojí sbírky.



Kolik máš tvářenek?

Popravdě, trochu jsem se bála je spočítat, ale protože jsem celkem nedávno nějaké prodala tak konečný počet je 23 kusů. Možná bych to měla ještě trochu probrat :-)

Jaká byla tvá první tvářenka?


První tvářenka byla od Miss Sporty a od Gabrielly Salvete. Obě jsem kupovala ve stejný den. Ani jednu z těchto tvářenek už nemám. Miss Sporty jsem poslala dál a Gabriellu jsem z velké části spotřebovala. Zbytek mi ale spadl na zem a rozsypal se.

Nejoblíbenější tvářenka?


Nejoblíenější tvářenka je vždy ta, kterou mám ve sbírce nejnovější . Momentálně je to tvářenka od theBalm v odstínu Pinstripe.


Nejméně oblíbená tvářenka?


Nejméně oblíbená je tvářenka od Sleek v odstínu 936 Pixie Pink. tahle růžová žvýkačková barva zkrátka není můj šálek čaje.


Nejvytouženější tvářenka?


Nejvytouženější tvářenka byla Sin od Nars a díky svátku bestsellerů jsem si ji mohla koupit.

Nejdražší tvářenka?


Opět tvářenka Sin od Nars. I se slevou vyšla na cca 620 korun což už je opravdu na moje zvyklosti dost velká částka.

Tvářenka, která mě nejvíce překvapila?


Největším překvapením byla tvářenka od Mua v odstínu shade 6, která stála cca 50 korun a je neuvěřitelně pigmentovaná. Bohužel se mi ji hned po pár použitích povedlo rozmlátit, takže oprava byla nutná.


Nejlevnější tvářenka?


Nejlevnější tvářenkou ve sbírce je z limitované edice Essence Hugs & Kisses, která mě ve výprodejovém košíčku stála 29 korun.

Tvářenka, která mě nejvíce zklamala?


Většinu lidí asi zaskočím, ale mega velkým zklamáním pro mě byla tvářenka od M.A.C. v odstínu Dame. Světle růžová tvářenka, kterou chválí spousta bloggerek byla pro mě přešlapem roku. Vůbec nebyla pigmentovaná. 


Tvářenka, kterou jsem si koupila šťastnou náhodou?


Za šťastnou náhodu mohu považovat koupi tvářenky Catrice 010 Toffee Fairy, kterou jsem koupila na výprodejích Essence. Díky své barvě je skvělá na konturování.

Tvářenka, se kterou si nevíš rady?


To byla tvářenka z limitované edice od Essence Floral Grunge. Jemná meruňková barva mi neseděla a prakticky jsem ji použila jen dvakrát a tak jsem ji poslala o dům dál.

Tvářenka, která je naprostý propadák a od chvíle kdy jsi ji koupila, ji nepoužíváš?

Propadákem byla určitě Miss Sporty, ale tu už nemám. Za propadák pak považuji i krémové tvářenky z limitovaných edicí od Essence. Měla jsem celkem tři a všechny jsem poslala dál.


 No a aby to byl pravý tag je na řadě někoho označit. Protože, ale vůbec nemám přehled kdo už na tohle téma psal či točil tak to vezmu z jiného konce a Taguji všechny, kteří si tento článek přečtou a dělají videa nebo píší vlastní blog :-D

Těším se na Vaše zpracování a přeji úspěšný týden.



7 komentářů:

  1. Ja mám úplne najradšej lícenky Catrice a Bourjois, ale hrozne by som chcela skúsiť nejakú theBalm, majú tie najkrajšie obaly . *__* :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Bourjois zkušenosti nemám, ale theBalm určitě za ty peníze stojí. Nejen, že jsou krásně pigmentované, ale jako bonus jsou opravdu ty krásné obaly.

      Vymazat
  2. Také to mívám tak, že nejnovější tvářenku používám úplně nejvíce a stává se tak mou oblíbenou :D Jinak jsem celkem překvapená z té MACovské.. je vidět, že je úplně "obroušená" a už z ní barvu nedostaneš ani náhodou.. to bych fakt neřekla.. a to po nějaké takové od této značky toužím..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu MAC mě nalákala jiná blogerka, která na ní pěla ódy a pak přišlo zklamání. Nakonec jsem jí nabídla na votoč vohoz a slečna mi psala že si vrstvu oškrábala a je s ní hodně spokojená. Tak nevím, jestli jsem tak náročná nebo prostě neumím používat tvářenku :-D

      Vymazat
  3. Hezký článek a máš to pěkně nafocené ;-) Mně naopak naštěstí ta zděděná floral grunge tvářenka sedí bezvadně :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta Sleek ma nahodou uzasnou barvu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..