pondělí 10. listopadu 2014

Jak to matlám já - Sugar Skull

Loni v Říjnu jsem si vymyslela koncept "Jak to matlám já". Šlo vlastně o to, že si na internetu, youtube nebo kdekoliv jinde najdu obrázek či video s nějakým líčení a pokusím se ho napodobit jen s tím co mám doma (většinou jen drogérkové produkty), žádné kupování latexu, falešně krve nebo barev na obličej. Celkem jsem udělala na tohle téma dva příspěvky a pak dlouho nic. Rozhodla jsem se projekt oprášit a období Halloweenu k tomu bylo ideální. Na českém Youtube se to proměnami jen hemžilo a některé nápady se mi hodně líbí. Jako první si vezmu na paškál  Sugar Skull. 


U nás s tím první přišla Teri Blitzen, následovala Petra a zakončila to snad LuxyLady a dnes, voalá maska v mém podání :-)


Jako první jsem si vyrobila květinovou čelenku. Použila jsem na to starou širokou čelenku a trs květin zakoupených u Vietnamců za cca 30 korun. Květy a listí jsem otrhala a chemoprenem (jiné lepidlo nebylo po ruce) jsem nejdříve nalepila listí a do volných míst vlepila květy.


Od začátku jsem věděla, že chci masku co nejvíce barevnou. Základ měl být bílý, ale tužka bohužel blbě chytala. Inteligentně jsem totiž použila bázi pod makeup a díky silikonu jsem si jen přidělala práci. Naštěstí jsem většinu zakryla ornamenty, takže bílých ploch mnoho nezbylo.


Co se týče vzorů, tak jsem vyzobala z každého provedení masky něco. Myslím, že tady se fantazii meze nekladou. Neexistuje špatný vzor.


A na závěr si dáme dvě fotky bez barevné úpravy. Barvy nejsou v reálu tak výrazné, na to by byl potřeba asi opravdu bílý základ nebo barvy na obličej. 



Zkoušel někdo z Vás taky tuto masku? Letos to byl v českém rybníku docela hit. Pochlubte se svým zpracováním.

4 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..