středa 17. prosince 2014

Essence: Hello Autumn

Dneska si v rychlosti prolítneme obsah balíčku, který jsem vyhrála na blogu u dvojčat jak jim říkám já. Berte to prosím čistě jen ukázku, protože ve videu jsem se pouze zmínila v rychlosti. Produkty jsem ještě stále nevyzkoušela. U většiny nevím zda si je chci nechat nebo podarovat dál. Přeci jenom mám té kosmetiky celkem dost a potřebovala by zase probrat a nemilosrdně vyhodit co už dávno nepoužívám. 



Jako první tu mám paletku šesti zemitých stínů s jemným shimmerem v odstínu 02 Keep Calm & |Go For A Walk.



V odstínu 02 Walk In The Park mám pak paletku na dokreslování obočí. Tahle paletka půjde na 90% dál do světa, protože mi tmavší stín přijde pořád ještě k mému obočí dost světlý.



Za nejroztomilejší věc z celého balíčku a limitky vůbec považuji multi color powder v odstínu 01 Autumn & The City. Vzor lístečků je prostě boží. Až je mi líto ho začít používat. Taky to tak máte nebo jsem prostě trošku na hlavičku?





Jestli předtím byla ta nejroztomilejší věc, tak teď následuje ta nejkouzelnější. Tváří se jako pudr nebo rozjasňovač a ve skutečnosti je to tvářenka. V názvu má Red ale finish je Pink. Nenechte se zmást světlou barvou. Při kontaktu s pokožkou a teplem, které vydává se průhledná barvička mění v růžovou. Čím větší teplo tím víc růžová. Jedná se o odstín 01 Beauti-fall Red.

¨


Barvu díky teplu či zimě mění i následující tři laky v odstínech 01 Beauti-fall Red, 02 Meet My Pumpkin a 04 Keep Calm & Go Fot A Walk.



Poslední kosmetickou věcičkou v balíčku byl tenhle lip cream překvapivě v odstínu C02 Keep Calm & Go Fot A Walk.


A jako jako poslední balíček šesti gumiček.


 Zaujalo Vás něco z této limitky? Máte něco doma?







2 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..