pondělí 1. prosince 2014

Modrý zázrak jménem CelluBlue


Když mi nedávno do mailové schránky dorazila nabídka spolupráce, která byla psaná lámanou češtinou, byla jsem trošku skeptická. Chvilku jsem váhala, ale nakonec jsem si říkala, že o nic nejde, maximálně mi nic k recenzi nepřijde a tak jsem na nabídku kývla.
Asi za čtrnáct dní dorazil balíček až z Francie, který ukrýval malý modrý zázrak jménem CelluBlue. Většina z Vás jistě ví, o čem mluvím, protože zastoupení opět oslovilo podle mě každou druhou blogerku (díky Leni za pomoc).


Pro ty, kteří netuší, mám oficiální představení.


CelluBlue je vyroben z medicínského hypoalergenního silikonu. Pomocí CelluBlue můžete opakovat pohyby proslulé vakuové masáže na místech, zasažených celulitidou. Ošetření se provádí na těchto partiích: stehna, hýždě, bederní část, břicho atd. Před masáží je nutné použít trochu masážního oleje. CelluBlue je doručován spolu s malou taštičkou. Rozměry: v průměru 5cm, výška 5,6 cm a hmotnost 40 gramů.
Pomocí CelluBlue můžete opakovat pohyby proslulé vakuové masáže. Tato masážní technika je nejúspěšnější ošetřovací metoda proti celulitidě! Používáním naší vakuové baňky dosáhnete pozitivních výsledků už během několika týdnů. CelluBlue se používá proti všem typům celulitidy: edematózní, tukové, fibrózní nebo kombinované.


Jak CelluBlue funguje:

Masáže pomocí CelluBlue napodobuje pohyby vakuové masáže. Pomocí baněk se vytváří podtlak, který pomáhá rozbíjet tukové buňky. Baňky jemně nasávají pokožku a tím ji masírují a prokrvují. Podtlakem narušené tukové buňky jsou vyplavovány lymfatickým systémem z těla ven. Pokožka je tak okysličená, prokrvená a postupně se zbavuje tukových zásob. Stejně se stabilizuje prokrvení a lymfatická cirkulace. Organismus se příjemně regeneruje a omlazuje.
Pokud během použití CelluBlue budete jist zdravou výživu a cvičit, dosáhnete tak ještě větší efektivit!


Celý návod na použití naleznete zde.



A co já na tuhle celou parádu?              
Vyzkoušela jsem už opravdu mnoho vychytávek abych se zbavila svého pomerančového sadu, ale nic nemělo tak velký viditelný a alespoň nějakou dobu trvalý účinek. Skeptická jsem byla i vůči modré baňce, ale musím říct, že mě mile překvapila.
Přiznám se, že postup používání nedodržuji přesně. Spíše provádím jen krouživé pohyby a to po dobu 10 minut na každé noze, ale i tak mám viditelné výsledky. (Je mi ale trapné Vám ukazovat můj zadek na fotkách, tak mi prosím věřte).


Občas se mi stalo, že jsem nasála příliš kůže a masáž pak bolela nebo jsem dlouho nechala baňku na jednom místě a vyrobila si tak modřinu či cucflek, ale po pár použití jsem i tyto neduhy vychytala.


Celkově mě masírování baňkou hodně baví je to příjemný relax, který jsem první měsíc prováděla každý den a posléze už jen obden. Navíc na masáž používám olej z tureckých lázní Hammann z řady Planet Spa od Avonu, který nádherně voní. Celulitida se o poznání zmírnila a zpevnila se mi i stehna což pociťuji hlavně ve svých milovaných kalhotech.
Po masáži se doporučuje vypít půl litru vody - to dodržuji málokdy. Nerada v noci courám na WC. 

Co se týče údržby baňky je to velice jednoduché stačí pouze omýt mýdlovou vodou a osušit. 

A nesmím opomenout asi to nejdůležitější a to cenu. No přiznám se je trochu vyšší, ale já bych po mnoha kladných recenzích do toho ty peníze asi dala. Tenhle zázrak lze sehnat zde za cenu kolem 20Eur.

Máte s tímto zázrakem také zkušenosti? Těším se na Vaše komentáře!

*Děkuji zastoupení nejen za poskytnutí produktu ke zrecenzování ale také za zmenšení mých pomerančových plání :-*

2 komentáře:

  1. Super recenze :-) Mě to používání bolí prostě pokaždý, tak vůbec nevim, co s tim budu dělat, a jak tu baňku budu recenzovat :-D

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem zatím moc spokojená, ale když mi čtenářky psaly do komentářů, že se to dá najít ve zdravotních pomůckách za pár korun, tak mi to přišlo velmi úsměvné :)) ale po dlouhé době opravdu něco, co funguje :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..