pondělí 15. prosince 2014

Tvářenky Nars


Vsadila bych celou sbírku svých bot, že neexistuje nikdo starší 15 let kdo by o nich ještě nikdy neslyšel ani slovo! Zná je snad celý svět a minimálně půlka světa je bezmezně miluje. Ano! Dneska bude řeč o tvářenkách od značky Nars. 

Jsou krásné, oblíbené a předražené.Přesně tak bych definovala svou sbírku tvářenek od Nars.



Začneme ale od začátku. Seženete je v parfumerii Sephora. Cena za 4,8g se pohybuje od 990 korun až dál za hranici tisícovky podle toho v které Sephoře zrovna jste. Pokud ale Vaše srdce touží po některém odstínu, doporučuji číhat na svátek bestsellerů kdy jsou slevy tuším až 50%.

Obaly jsou černé, pogumované s bílým logem. Krásné vydrží tak první dva, tři dny. Potom už je to jen samé otírání otisků prstů a posléze už jen počítání škrábanců (tedy alespoň u mě). V balení je i praktické zrcátko, které dělí od produktu platová folie taktéž s logem značky.


Prvním odstínem ve sbírce byla broskvová kráska Deep Throat, která ač se to na tváři nezdá, obsahuje jemný shimmer. Není nijak výrazně pigmentovaná, takže se hodí i pro začátečníky. S touhle tvářenkou to podle mého prostě nejde přehnat.  Já ji sehnala přes omlazeni.cz cca za 450 korun.


Na fotkách se tahle kráska ve čtyřech vrstvách tváří trošku do růžova,ale věřte, že ač jsem u focení dělala psí kusy, můj foťák nechtěl její broskvovou barvu věrně zachytit. 


Dalším odstínem, který jsem si musela pořídit (Ano musela, protože Lucka z GetTheLouk o ní mluvila pořád dokola!) Madly - která má zvláštní bronzovou barvičku s jemným shimmerem, takže se dá použít nejen jako tvářenka, ale i jako bronzer na konturování. Barva, kterou nezkazíte naprosto nic ať je jaro, léto, podzim nebo zima.  Stejně jako u odstínu výš jsem ji sehnala z druhé ruky za 550 korun.



Tady se může zdát, že jde o dva rozdílné odstíny, ale opak je pravdou. Na horní fotce vidíte Madly opět ve čtyřech vrstvách ve stínu a na dolní fotografii je opět ve čtyřech vrstvách tentokrát pod umělým světlem.


Společně s Madly jsem si pořídila od té samé slečny a za stejnou cenu 550 korun odstín Outlaw. Oficiálně je popsána slovy "soft rose with golden shimmer". 
Nevím, nevím jak je to s tím soft rose, ale s golden shimmer souhlasím. Tuhle barvičku jsem si zamilovala asi nejvíc a snad dva měsíce jsem ji tahala nonstop. Zajímavé je, že ač celkem práší není na ní dvouměsíční nostop používání téměř vidět.



A opět si zde můžete prohlédnout jak se Outlaw tváří ve čtyřech vrstvách ve stínu a jak pod umělým osvětlením.


No a jako poslední tu mám svůj svatý grál co se týče barvy. Zastřená fialová barvička a překvapivě má opět lehký shimmer, taková je kráska s názvem Sin. Chodila jsem kolen ní opravdu dlouho. Snad přes rok a pak jsem zastihla svátek bestsellerů a cenu 640 korun a bylo rozhodnuto. I přes tu výraznou slevu se mi trochu u pokladny cukala ruka, ve finále ale nelituji. Přes podzim jsem prakticky jinou tvářenku nepoužívala. 




A ještě jednou naposledy tvářenka v akci ve stínu a pod umělým osvětlení, opět ve čtyřech vrstvách aby byla barva pěkně výrazná.


Každá tvářenka bez výjimky práší o tom žádná. Jestli někdo tvrdí, že vůbec nepráší tak buď lže nebo má kouzelný štětec :-D.  Výdrž jako takovou moc soudit nemohu. Za prvé používám fixátor makeupu, který sám o sobě prodlužuje výdrž a za druhé si často šmudlám obličej takže tím výrazně zkracuji "životnost" líčidel na svém obličeji.

Barevné spektrum je veliké a vybere si opravdu každý, komu není líto vyhodit čtyřcifernou sumu za tvářenku. Pro ty, kteří nechtějí nebo nemohou investovat tolik peněz do tvářenky mohu doporučit tvářenky Sleek, které mají dost podobný obal ale i barevné spektrum za mnohem přijatelnější cenu do 200 korun. Mimochodem na tvářenky Sleek se podíváme někdy příště.

6 komentářů:

  1. Ahoj, závidím :-)) sbírku úžasných tvářenek. Já mám zálusk na Madly. Snad si ji někdy v blízkém čase v Sephoře pořídím.
    Vůbec jsem netušila, že existuje svátek bestsellerů. Moc děkuji za informaci, budu ha ni číhat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač. tuším, že tak dvakrát třikrát do roka tahle akce běží, tak snad ji brzy budeš mít ve sbírce.

      Vymazat
  2. já bych si alespoň jednu chtěla koupit, ale kvůli té investici pořád váhám jakou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to jednoduché si vybrat když mají tak širokou nabídku, ale věřím, že až vybereš bude to ta pravá pro tebe <3

      Vymazat
  3. Vypadají opravdu krásně a vůbec bych si nestěžovala alespoň jednu doma mít, ale ceny bohužel nejsou vůbec nic pro mě. Na to mé líčení bohatě postačí nějaká lepší drogerková tvářenka. :)
    Janie Reinde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I v drogerii se dá sehnat spousta nádherných odstínů, to je pravda. taky mám v šuplíku několik miláčků na které nedám dopustit.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..