středa 31. prosince 2014

Už jen pár hodin

Už jen posledních pár hodin nás dělí od dalšího roku. Čtrnáctku vyměníme za patnáctku a čas poběží stejně jako běžel doposud. Mohla bych přísahat, že tenhle rok byl určitě nejrychlejší a nebo přišlo tolik změn, že jsem ty dny nestačila ani vnímat?



Když se ohlédnu, což si většinou zakazuji jako první vidím ten smutný závěr roku 2013 a o to smutnější vstup do roku 2014. Vzpomínáte na svůj přelom roků? Já na ten svůj asi nikdy nezapomenu. Málo kdo asi zapomene když pod stromek dostane rozchod a místo přání do nového roku Vám milovaná osoba sdělí, že čeká potomka úplně s nikým jiným. Dneska - o rok moudřejší už se tomu můžu smát. Lásce nebylo dlouhé trvání a ani s tím potomkem to nakonec nebylo tak horké (boží mlýny jsou někdy opravdu super rychlé). Nic to ale nezměnilo na tom, že srdíčko dostalo zásah. Několik lidí se mě ptalo zda jsem se snažila vztah slepit. Když mi upadl na zem milovaný hrníček slepila jsem ho, ale už nikdy jsem z něj nepila. Zůstal na poličce jako vzpomínka na krásné časy a tak to bylo i v tomto případě. Odpouštím ale nezapomínám. Takže na ulici ho neignoruji ale také vedle něj už dál neusínám. 
Ani nevím kdy a jak jsem se z toho oklepala. Nejspíš někdy mezi sháněním nové práce, nominací na blogerku roku (děkuji, děkuji, děkuji) a ztrátou blízkých osob i domácích mazlíčků. Bolest a zklamání zkrátka upozadila nová várka radostí, bolestí a ztrát. 

A protože ne všechno se v tomto roce podařilo a ne vše jsem stihla dovést do vytouženého cíle nezbývá než si něco přát, pro sebe ale i pro Vás. 

Tak tedy: Přeji Vám i sobě, aby v roce 2015 bylo více radostí než zklamání a ztrát, ať dořešíme nedořešené a rozdělané věci dotáhneme do vytouženého cíle. Ať máme ve své blízkosti jen lidi, kteří si naši blízkost, lásku a přátelství opravdu zaslouží. A zkrátka ať se nám daří ve všem do čeho se pustíme.

Užijte si oslavy příchodu dalšího roku podle svého uvážení a ve zdraví a v plné síle Vás tu opět čekám v dalším roce s koncovkou patnáct! 

Mám Vás Ráda!

6 komentářů:

  1. Krásný článek, přeji krásného Silvestra :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji hodně štěstí, zdraví a radosti do Nového roku :).

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to jsi měla taky hodně zajímavý přelom loňského roku.. :-/ Tak přeji aby tenhle byl o mnoho lepší.. stejně tak celý příští rok!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že tenhle rok bude úžasný. Stejně tak doufám, že tebe čekají jen samé hezké věci. Zasloužíš si to.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..