středa 18. února 2015

Destrukční deník

Mnoho z Vás jistě bude vědět o co běží, někteří ho máte snad i doma a pro ty ostatní, mezi které jsem ještě minulý týden patřila i já je tu malé vysvětlení. 


Konečně deník, s kterým se nikdy nudit nebudete! Světový bestseller nyní i pro české tvořitele a kreativce! Destrukční deník je pro všechny, kteří si vždycky přáli vést si deník nebo skicář, ale měli potíž s tím začít, pokračovat, nebo ho dokonce dokončit. V téhle knížečce najdete nesmírnou sbírku nápadů, jak ji zničit (pardon, kreativně vyzdobit!). Nebojte se trhání, polévání kávou či jiných destrukčních metod, tahle kniha je k tomu určená! Destrukce je hra!

Někdy si říkám v jaké bublině žiju, když mě ty největší bestsellery míjí. Se zájmem jsem si tenhle deník prohlížela minulý týden v knihkupectví kde mi tatík chtěl udělat radost k svátku. Už jsem stála frontu u pokladny s náloží čtyř knížek, když jsem na pultu začala listovat v deníku. Paní pokladní hned spustila jaká je to skvělá záležitost a odcitovala výše zmíněnou pasáž. Tatík se nejdřív tvářil trochu vyděšeně (jako vážně někdo platí za to, aby to pak zničil), ale pak kývnul ať mi ji paní přihodí do tašky. Po cestě k autu mi pak s nadšeným výrazem sdělil, že když teď mám demoliční deník tak můžu přestat mlátit dveřma.


S vyvalenýma očima jsem pročítala úkoly, které mají zajistit zničení deníku, který pořídíte cca za 200 korun. Při představě, že plním úkoly jako "sem namatlejte hlínu", "tuhle stránku vytrhněte" nebo "tady vylijte kávu" se mi udělalo trochu zle. Jsem zkrátka opatrná a všechno opečovávám a teď bych měla trhat listy z knížky a lepit do ní mrtvé brouky! 


Zhruba po osmi hodinách vzájemného oťukávání a přemýšlení jestli nedám deník do dárku na cestách jsem mrkla na youtube jak ničí ostatní lidé svůj deník a hned první video na které jsem klikla mě přesvědčilo, že deník se dá zničit i hezky a byla by škoda se ho vzdávat. 



Od té chvíle ho mám k ruce přirostlý víc než telefon a místo kosmetické taštičky nosím v kabelce penál s barvičkami. Pracovat na jednotlivých úkolech dokážu i dlouho do noci a pak se ráno nemůžu dokopat abych vstala, ale z tvoření mám obrovskou radost. Po dlouhé době jsem se totiž vrátila k tomu co jsem dřív dělala moc ráda a pak jsem to kvůli příteli, blogu a youtube úplně odsunula na druhou kolej. 


Některé úkoly mám již zpracované, jiné čekají na dodělání. Postupně Vám chci prostřednictvím článku ukázat jak vzniká můj deník. Dnešek bohužel moc světla nepřinesl a při umělém osvětlení se mi splněné úkoly fotit nechce a tak jen ukázka zatím nesplněných úkolů. 

Napište mi, zda vlastníte svůj deník nebo zda máte v plánu si ho pořídit. A pokud máte nějaké fotky uvítám odkazy.

 Mějte příjemný den. 

4 komentáře:

  1. Krásný článek...tento děníček nemám, ale určitě si ho pořídím...nebo si vyrobím vlastní...a mocinky se těším na další fotečky....:) ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se mrkni. Nově teď vychází i Tohle není kniha, které je na stejný způsob jen mi ty úkoly přijdou ještě zapeklitější. Jinak další článek bude ve středu.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..