pondělí 9. února 2015

Jak to matlám já: Pokus o zimní královnu

Od zveřejnění líčení inspirovaného pávem se mi v mailu hromadí žádosti na další tutoriál. Ráda bych Vám vyhověla, jenže! Jenže mám pocit, že jsem si pávem docela nasadila laťku a i když mám v hlavě asi dalších deset nápadů na tutoriál nějak se mi nedaří vytvořit líčení do podoby kterou mám v hlavě. Neustále totiž v průběhu líčení sklouzávám trochu jiným směrem. Tak například. Líčení na zimní královnu mám v hlavě už od října loňského roku. Mám vymyšlený úvod videa i průstřihy, ale nemám finální podobu líčení. Dnešní fotky jsou zase z jednoho nevydařeného pokusu. 



 Co se týče líčení které mám v hlavě, mělo by být směsicí bílé, stříbrné a modré a jak je z fotek vidět, tak jediné co se objevuje je ta stříbrná. Jako milovník fialové jsem totiž při líčení opět sběhla a tak se nemůžu divit, že výsledek není podle očekávání. I tak jsem Vám ale líčení chtěla ukázat.


Fotky mají navíc zvláštní nádech do žluta a to i přesto, že mám světlo studené bílé. Pro představu myslím, že ale fotky stačí.


Doufám, že do dalších Vánoc se mi podaří vytvořit zimní královnu takovou jakou ji nosím v hlavě a že se dočkáte vytouženého tutoriálu (nebojte nějaký vymyslím i dřív než na Vánoce). Pak bude asi hodně zajímavé porovnat výslednou podobu tutoriálu a tohoto druhého pokusu. 











6 komentářů:

  1. Moc hezké, strašně se mi na tobě líbí linky, určitě je nos častěji :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Snažím se linky nosit každý den abych se je naučila kreslit. Když si je neudělám přijdu si jako nahá.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..