středa 11. února 2015

Mých 5 oblíbených "zlatých" náhrdelníků

Po zveřejnění videa "Jak skladuji kosmetiku" kde se v záběru objevila i sbírka náhrdelníků jsem dostala dotaz, zda svou sbírku ukážu. Protože ale není teď zrovna čas natočit milion minut dlouhé video, rozhodla jsem se Vám ukázat svých pět nejoblíbenějších "zlatých" náhrdelníků, které nosím snad úplně nejvíc. V budoucnu se pak pokusím natočit nějaké video nebo Vám opět formou článku ukážu oblíbence ve stříbrných náhrdelnících. 



Kytičkový náhrdelník jsem sehnala na VotočVohoz cca za 60 korun, ale seženete ho i na Ebay už od 20 korun včetně poštovného. 


Jako další tu mám lístečkový náhrdelník opět z Ebay cca za 20 korun. Sehnat se dá i v černé, bronzové a stříbrné variantě a jeho jedinou nevýhodou je se neustále zamotává.


Dvojitý řetízek s ptáčky jsem sehnala na Votoč Vohoz za cca 60 korun, ale myslím, že by se dal sehnat i na Ebay. Vypadá jednoduše, ale musím říct, že už mi ho spoustu lidí pochválilo. 


Náhrdelník se sovičkou mám z výprodejů bižuterie v Rossmannu a stála mě asi 50 korun. Původně jsem ji chtěla dát do dárku na cestách ale čím déle u mě ležela tím víc a víc se mi líbila až jsem si ji nechala. 


Posledním, hodně oblíbeným náhrdelníkem je opět skvost ulovený ve výprodeji v Rossmanu. Stál mě ani 50 korun a původně jsem ho kupovala do dárku na cestách. Jenže ten samý si koupila i má kamarádka a čím víc jsem ho na ní vídala tím víc se mi zamlouval, až jsem si ho nakonec stejně jako předešlý náhrdelník, nakonec nechala.


jaké jsou Vaše oblíbené náhrdelníky a upřednostňujete zlaté nebo stříbrné provedení?

3 komentáře:

  1. Ak chcete dať svetu vedieť, že máte nový článok alebo opačne- chcete sa to dozvedieť, tak Vás rada uvítam v tejto novej skupine.
    Skupina pre blogerov aj ich čitateľov.
    https://www.facebook.com/groups/blogerkyablogeri/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..