středa 15. dubna 2015

DM Box aneb tohle nebyl Apríl

Myslím, že DM Box nemusím nijak dlouze představovat. Jedná se vlastně o takovou krabičku krásy, která se vydává v omezeném množství 2000 kusů a získáte ji jen díky velkému štěstí. K soutěži o boxík se musíte zaregistrovat vždy ve stanoveném termínu na stránkách DM drogerie a když budete desátí máte vyhráno. Pak stačí zajít na prodejnu, kterou máte nejblíže, zaplatíte 149 korun a boxík si nesete domů. 



Já se o tenhle tajemný balíček pokoušela už několikrát a nikdy mi to nevyšlo. Moje známá měla pokaždé štěstí a já jí začala podezírat, že to snad má podmáznuté a pak mi práskla, že registruje půlku rodiny, včetně babičky, která ani netuší co je e-mail. Rozhodla jsem se, že se inspiruji a kromě sebe přihlásím i mamku. 


Vyhlášení výherců připadlo na 1. duben a když se na facebooku začalo spekulovat zda maily jsou jen žertíky nebo jsou pravdivé, okamžitě jsem si běžela zkontrolovat svůj mail. Jaké překvapení! Zase nic! Pak jsem si vzpomněla i na mamku a přihlásila se do její schránky a tadá! Byl tam! Vytoužený e-mail s informací, že tajemný DM Box je tentokrát náš. 


Musím říct, že jsem čekala propadák. Znáte to ne? Ladybox byl vždycky nejvíc nadupaný když jsem ho neobjednala, ale světe div se obsah je super! Čekala jsem Baby Lips z Electro kolekce, protože je to v drogerii novinka, ale nakonec je tu pánský deodorant - škoda, balzám bych využila víc. 


Na fotkách výše můžete vidět, že tentokrát je krabička v zelené barvě a já už se těším jak si do ní naskládám nějaké poklady. Nechyběla ani mašlička a letáček s produkty a krátkým popisem.


Na letáčku je vyobrazeno celkem deset věcí, ale doopravdy jich bylo v krabičce dvanáct. 


Hami ovocný příkrm v kapsičce jablíčko a hruška 90g  - představuje 100% ovoce v praktickém balení. Obsahuje až 90% doporučené denní dávky ovoce. Zdravá svačinka nejen pro děti. 

Jídlo a kosmetika - dvě věci na které nikdy neřeknu ne, takže tahle věcička u mě projde a hned po dopsání článku se na ni vrhnu. 


Balea Professional šampon a balzám na zhuštění a lesk vlasů 250 a 200 ml - posiluje jemné a oslabené vlasy a dodává jím plnost a lesk. Neobsahuje silikony. 

Silikony nijak zvlášť neřeším. Hustější vlasy, nebo alespoň pocit hustých vlasů bych chtěla zažít. Ne, že bych je neměla husté, ale jsou tak jemné a zplihlé, že si někdy přijdu až plešatá, takže na ten pocit se těším. Trochu se bojím slibovaného lesku. Většinou platí, že když šampon slibuje lesk tak musím umývat vlasy každý den, protože se strašně mastí. No uvidíme. Každopádně ráda vyzkouším. 


Dermacol Aroma Ritual povzbuzující sprchový gel 250 ml - s extraktem z květů černé třešně. 

Sprcháče od Dermacolu netřeba představovat. Já mám ozkoušený pomerančový s belgickou čokoládou a v zásobě mám i kávový. Ani tenhle nepošlu dál. Nádherně voní a já už se na něj moc těším!


Balea Fruity Harmony krém na ruce 100 ml - s vůní pirayi a kokosového mléka.

Každý kdo sleduje videa nebo čte blog ví, že Balea je srdeční záležitost a jinak to není ani s tímto krémem. Ta vůně je dokonalá!

Rimmel 60 seconds Super Shine lak na nehty 8 ml - rychle schnoucí lak s novou technologií  3v1, která zajišťuje ultra lesklou  barvu v rekordním čase. Navrhla britská zpěvačka Rita Ora. 

Lakem na nehty snad nejde ani urazit. Červená barva je klasika, kterou unosí snad každá. Mě by ale nevadilo najít v boxíku i jinou bláznivou barvičku. Tím ale neříkám, že jsem nespokojená. 

Twiggy Max oříšková tyčinka 37g - polomáčená v hořké čokoládě s velkým podílem oříšků.

Jídlo! Oříšky! Čokoláda! - Snědla jsem ji během psaní prvního odstavce a byla moc dobrá.


Axe Black pánský deodorant spray 150 ml - Svěží vůně s nádechem frézie, rozmarýnu a cedrového dřeva.

No nejdřív jsem z toho moc nadšená nebyla. přítele nemám a bráchům ani tátovi Axe zrovna dvakrát pod nos nejde. Když tu ale čtu o frézii tak si říkám, že si spray nechám. Víte jak, dlouhé osamělé večery - voňavej polštář se hodí :-D

Deodorant Nike 50 ml - v boxu byl navíc a není k němu žádné povídání. Voní ale příjemně a nejspíš poputuje k jednomu z brášků. 


Carbonell olivový olej ve spreji červený 200 ml - určen na přípravu teplé kuchyně. 

Grr! takový krásný obal a on je to olej. Bude dřepět ve skříňce nad sporákem, kde ho nikdo neocení. Nespravedlnost. Když jsem ho odevzdávala mamce dívala se na mě trochu nedůvěřivě, to bude tím způsobem aplikace, ale  však ona si zvykne.



B.U. Tělový deodorant - antiperspirant 50 ml - v balíčku byl navíc a opět bez popisku. Obsahuje hliníkové soli takže asi bude mít fůru odpůrců. Mě to nevadí, do kabelky na osvěžení ve vedrech ideální a vůně je obyčejná nevtíravá, tak proč ne. 

Swiss O-Par jarní vlasová kúra třešňový květ 25 ml - pro oživení vlasů a dodání jarní svěžesti.

Masky na vlasy, to je něco pro mě. Moje vlasy jsou moje posedlost. Od chvíle co jejich délka přesáhla pod zapínání podprsenky se o ně také více starám, takže masku a navíc třešňově vonící určitě vítám. 


A jsme na konci. tohle je veškerý obsah Dubnového DM boxu. Jsem spokojená za 149 korun jsem dostala věci, které opravdu využiji a nebo se dají popřípadě věnovat jako dárek. 

Podle mých propočtů vychází DM box každé tři měsíce takže další by se měl objevit na přelomu června a července. Doporučuji tedy sledovat stránky DM drogerie na facebooku a zkusit své štěstí. 

6 komentářů:

  1. Krásné produkty a moc se mí líbí zelená krabička, snad se na mě také jednou usměje štěstí :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že na každého se jednou usměje štěstí.

      Vymazat
  2. I jáá jsem spokojená a vše využiju. A tajně doufám, že získám i ten další. :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem vyhrála ten "zimní" a ten byl super! Tady z toho bych využila všechno, ale štěstí se neusmálo, tak uvidíme třeba příště. Myslím, že za tu cenu je to lepší než kdejaký Ladybox, ze kterého jsem povětšinou byla více méně na rozpacích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že jsem ho konečně získala. Určitě mi to přijde lepší než Ladybox, ani nevím jestli se ještě dělá, dlouho jsem o něm neslyšela a neviděla jsem ani rozbalovací videa.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..