pondělí 13. dubna 2015

Fixační sprej na make up Avon

Možná přicházím s křížkem po funuse, ale zase přicházím ve chvíli kdy článek není aktuální na x dalších blozích. Dnes přišla chvíle abych se i já vyjádřila k zázraku, který Avon zařadil do stálého sortimentu a také ho narval každé známější blogerce na otestování. 

Vyzkoušejte tajemství profesionálů a okouzlete své okolí skvělým dlouhotrvajícím make-upem. Lehký sprej rychle zasychá, fixuje make-up a prodlužuje jeho životnost. Díky vitaminům A, C a E bude vaše pleť dokonale hydratovaná beze stopy mastnoty.
„Podržte lahvičku ve vzdálenosti 20–25 cm od obličeje. Zavřete oči a prostřednictvím 2–4 střiků naneste sprej na pleť pro fixování make-upu,“ radí oficiální vizážistka AVON Markéta Feigel.
                                                                                                                        - oficiální text


Já si fixační sprej koupila v Demo nabídce zhruba za 50 korun hlavně ze zvědavosti. Mám mastnou T- zónu a hlavně si neustále sahám na obličej, takže s výdrží make-upu to nikdy nebylo nijak slavné. 

Obal ač se jedná o obyčejný plast se mi celkem líbí. Černá lahvička s obsahem 125 ml je průsvitná, takže lehce zjistíte kolik produktu ještě zbývá. Střička je stejná jako u tělových sprejů u Avonu, což beru jako menší mínus. Doporučuje se aplikovat z 20 až 25 centimetrů, ale mě přijde, že na obličej pak dopadají zbytečně velké kapky. Natahuji proto ruku kolem 35 centimetrů a nanáším 5 až 6 střiky. Na obličej mi tak dopadají menší kapky. 
Spousta lidí nadává, že produkt lepí a pleť táhne. Ano produkt lepí, ale pro mě to není na překážku. Kolikrát jsem si na ples fixovala make-up lakem na vlasy. Lepkavý pocit brzy mizí a po čase už ho ani při nanášení nevnímám. 


Sprej samozřejmě nepoužívám každý den, myslím, že je to zbytečné a nechci zatěžovat pleť víc než je nutné. Tenhle zázrak od Avonu i přes lepkavý pocit hodnotím kladně. Make-up vydrží o poznání déle a navíc mi přijde, že si díky spreji make-up na pleti i lépe sedne. Pro mě je to tedy nepostradatelný pomocník na kterého nedám dopustit. 
Stálá cena je 199 korun za 125 ml, ale sprej je často v akci v rozmezí od 59 do 129 korun. 

4 komentáře:

  1. Já mám jeden rozdělaný a 2 v zásobě. Souhlasím s recenzí :) já si někdy nafíkám hodně :D :D :D, ale naštěstí rychle zaschne a je to ok. A navíc za ty peníze....BOMBA :)

    OdpovědětVymazat
  2. Verů, krásný článek. Tento fixační sprej jsem si pořídila na Tvé doporučení a jsem s ním spokojená :-))

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem moc ráda. Většina ho haní ale mě přijde úžasný!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..