pondělí 6. dubna 2015

Pastelové líčení

Jen náhodou neskončilo tohle líčení v koši mého počítače. Měla jsem ho ve videu Bez obsahu 17, které jsem publikovala v březnu, ale natočeno bylo už koncem ledna a snad právě proto jsem na tyhle fotografie zapomněla.  Všechno ale napravuji a líčení přináším i sem na blog.


Ač se to nemusí na první pohled zdát, k vytvoření stačilo dvou produktů. Konkretně stíny od L´Oreal Color Infaillible v odstínech 036 Naugty Strawberry a 031 Innocent Turquise.



Vnější koutky a spodní linku jsem vykreslila fialovou barvou. namíchala jsem ji už ze zmíněných stínů a byla to celkem dřina. Nic co bych stíhala v raním shonu.


Na pleť jsem použila CC krém od Avonu a i z fotek je dost vidět, že mi nesedl nejen odstínem ale také konzistencí. Bližsí info se o tomhle "zázraku" od Avonu dozvíte v recenzi a také ve videu.



Pro dnešní článek je to vše. Doufám, že jste každá ve zdraví přežila nálet koledníků a nebolí Vás zadnice. U nás nikdo naštěstí nebyl a i kdyby ano tak ho rozhodně nepustím dál. Nevím totiž jak u Vás ale moji koledníci bývají pěkně agresivní a tak jsem si už několikrát odnesla památku v podobě modřin nebo i jizev a na to se můžu víte co ... 











6 komentářů:

  1. Moc hezké líčení, na jaro ideální.

    OdpovědětVymazat
  2. Inu, krásná tvář, krásné líčení :-))
    Moc Ti to Verů sluší :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Eri. I když s tou krásnou tváří si moc nefandím ..

      Vymazat
  3. Krásné léčení!!! A já taky nikoho nepustila... bolí to, až se mi chce brečet, takže to nemám zapotřebí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Já se na koledníky můžu vyprdnout od doby co mi opilý kamarád rozsekl zadek pomlázkou neotvírám.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..