středa 3. června 2015

Pozvánka na Avon pochod

Už tuhle sobotu zaplaví Prahu další "růžová řeka". Myslím, že tuhle informaci ví snad každý. Od chvíle co jsem začala blogovat se toho hodně změnilo. Dřív se o kosmetice Avon téměř nikde nemluvilo, pak Avon blogery oslovil a teď ho vídáte na každém druhém blogu a tím se šíří i můj oblíbený Avon pochod. 



 Jestli počítám dobře jdu letos už posedmé a opět se strašně moc těším. Letos se opět startuje ze Staroměstského náměstí a jde se místo do Žlutých Lázní na Rohanský ostrov. Přiznám se, že jsem tam nikde nebyla, takže o to jsem zvědavější jak to tam vypadá a hlavně se neuvěřitelně těším na vystoupení Davida Deyla na jehož písničkách poslední měsíc neskutečně ujíždím. 


Vstupenkou na pochod je tričko za 399,- a jsou dostupná v dámském, dětském i pánském provedení. Zakoupit je můžete přímo na místě. 


Koho by zajímalo více informací ať už k samotnému pochodu nebo i další věci kolem vzniku projektu doporučuji stránky www.zdravaprsa.cz odkud pocházejí i veškeré fotografie v tomto článku. 


Napište mi zda chodíte na Avon pochod, třeba i v jiném městě a zda se chystáte do Prahy. Já letos pochoduji s Erikou a budu moc ráda když tam potkám i Vás!

3 komentáře:

  1. Verů už se moc těším, ale maličko mě odrazuje to teplo .... bude to úmorné :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že nebydlím v Praze nebo poblíž. Jinak bych se zůčastnila také.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě sleduj stránku zdravaprsa.cz je tam vždy seznam měst kde pořádají další Avon pochody. Pravda nejsou tak velikánské ale určitě mají taky pěkný program a hezkou účast takže zážitek bude podobný.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..