středa 8. července 2015

Destrukční deník 4

Zdravím Vás na poslední chvíli u středečního článku. Aktuálně mám dovolenou a krom sluníčka se naplno věnuji přípravě článků na příští týden. Byla jsem do toho tak zabraná, že mi uniklo, že už je středa a čas na další článek. No a protože už Vám dlouho dobu slibuji další příspěvek z Destrukčního deníku, jsem tady právě s ním.



 Poslední dobou na tvoření nemám vůbec čas a nebo nejsou ani nápady. Dnešní článek bude tedy o poznání kratší. Na úvodní fotografii můžete vidět jak jsem se vypořádala s úkolem spojení dvou stránek k sobě. Někdo je k sobě slepí, někdo sešije nití nebo sešívačkou. Já se rozhodla pro baletní piškoty, které mají být správně růžové, pokud se nemýlím, ale protože jsem neměla růžovou stužku vybarvila jsem je modrou. Z každé strany jsem pak nalepila kousek stužky a uprostřed je svázala. Hotovo - Spojeno!


Další dvojstrana je věnovaná Skvrnovníčku. Spousta holek tuhle stranu využila jako přehled odstínů svých laků na nehty. U mě je to přehled nejhezčích stínů, tvářenek a rozjasňovačů. Dvojstranu jsem ještě neměla čas dodělat a tak se k ní v budoucnu ještě vrátíme.


Strana s úkolem "Tuhle stranu popatlejte něčím barevným" ze mě málem udělala žháře. Původní nápad byl, že tu budou rozteklé voskovky. Znáte ty úžasné obrazy, kdy na horní straně jsou přilepené voskovky a od nich vedou rozteklé čáry, ne? No a tak jsem začala tvořit. Fénovala jsem a fénovala a najednou jedna voskovka začala hořet! Navíc se voskovka neroztékala ale ulamovala po částech. Uhasila jsem voskovky a nápadu se vzdala. Na stránce mi ale zbyl zelený mastný flek a já nevěděla co s tím. 

Den na to mi kolegyně vyprávěla o filmu Fotograf a o Saudkově plesnivé zdi. No a je tu nový nápad. Pár fotografií od mistra Saudka a pozadí popatlané stíny, které má představovat onu plesnivou zeď.


Obkreslovat prsty na nohou se mi opravdu nechtělo. Za to mám pořád tu divnou rtěnku se třpytkama, kterou už jsem použila v jednom z prvních úkolů a teď na ni přišla řada znovu. Návod jednoduchý. Natřít rtěnkou chodidla a obtisknout je na papír.


Lepivých věcí zatím moc nemám a tak se k této stránce v budoucnu opět vrátíme. 


K čemu se také v budoucnu vrátíme je tahle dvoustrana s použitými dopisními známkami. Je to oříšek je sehnat. Dnes už téměř nikdo dopisy neposílá. Takže jakmile někde, třeba i na návštěvě vidím dopisní známku tak ji začnu loudit. 

Tohle je tedy z pohledu do Destrukčního deníku všechno. Na Tohle není kniha jsem ještě ani nesáhla. Musím se hodně polepšit abych dodržela svůj slib, že každý měsíc vyjde jeden článek na tohle téma. tak tedy tvoření zdar!

2 komentáře:

  1. Tvoje pojetí se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní :) Dcera ho taky chce, ale ještě jsem ho nesehnala. A nechce se mi dávat poštovné a kupovat přes net. Do vánoc času dost. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..