středa 29. července 2015

Mých 5 oblíbených "stříbrných" náhrdelníků

Všechny Vás zdravím. Na dnešek jsem si pro Vás připravila jen takovou oddychovku v podobě oblíbených "stříbrných" náhrdelníků. Musím se  přiznat, že první dva jsou vlastně ocelové ale snad přimhouříte oko.


Prvním ocelovým náhrdelníkem je tento s mým jménem. Já vím! Někdo razí heslo "jména hloupých ..", ale já ho mám opravdu ráda. Kupovala jsem ho na hlavním nádraží a vyšel asi na 350 korun.



Druhý ocelový náhrdelník jsem si pořídila u nás v práci v akci. Tuším, že mě ve slevě vyšel kolem šesti set korun. Pro někoho je to možná dost, ale já se do něj zamilovala na první pohled.


Asi největším náhrdelníkem který vlastním je tenhle koupený v Kik. V nabídce byl i s růžovými kameny, ale tenhle mi přišel lepší. Vyšel asi na 105 korun.


Předposledním náhrdelníkem, který bezmezně miluji je tenhle kombinovaný. Koupila jsem ho ve slevách v Gate cca za 90 korun. Učaroval mě hlavně přívěsek s vyobrazenou dámou. Několikrát jsem se už na náhrdelníku téměř oběsila, když jsem si ho přibouchla v pokladně, zachytla o klíč u zásuvky nebo se zachytila o roh stolu, ale naštěstí všechno ustál. 


Posledním oblíbencem je lístečkový náhrdelník z ebay, který mám i ve zlaté barvě. Stál pouhých 17 korun a uvažuji ještě o koupi v černé barvě. 

1 komentář:

  1. Všechny jsou krásné. Nejvíce tedy lístečkový a ten mohutný třetí od spodu. Já nosím raději zlaté doplňky ale někdy také sáhnu po stříbrném

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..