pondělí 6. července 2015

Projekt Vybarvi se

Nedávno mi v mailu přistál vzkaz od Radky K. z blogu měj se ráda, že se připravuje třetí kolo projektu Vybarvi se. Věřím, že většina z vás už projekt zná nebo o něm alespoň slyšela, ale pro jedince, kteří možná netuší, o co půjde, tu mám pár info řádků.


Každý den od 13 do 19 července se vždy na blogu v 15°° objeví článek obsahující líčení, možná i outfit a tag týkající se jedné konkrétní barvy které nám Hevi vybrala. Na své si tedy přijdou milovníci líčících článků.

Předešlá dvě kola jsem sledovala a moc mě bavila a tak jsem s přihlášením neváhala, to jsem ale ještě netušila, jak budu vyjevená, až uvidím seznam barev. Jsou to barvy krásné, ale já je v líčení i v šatníku téměř nepoužívám, bude to tedy zároveň taková výzva a vy můžete sledovat, jak se s tím poperu.

V týdnu od 13 do 19 nebudou na blogu z důvodu zapojení do tohoto projektu vycházet žádné další články a výjimečně nebude ani páteční video. Nemusíte se bát, o své oblíbené Bez obsahu nepřijdete. Vyjde další pátek.


Doufám, že se vám moje účast v projektu Vybarvi se, bude líbit a že mé tvoření podpoříte třeba komentářem. 

7 komentářů:

  1. Super, už se moc těším na článečky :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti budou líbit. Docela mě ten koncept článků oslovil a chtěla bych v podobném duchu dělat rubriku Můj Make up dál.

      Vymazat
  2. Tak jsem ráda, že už vím aspoň jednoho člena se kterým se tam sejdu :D :P Se seznamem barev jsem to měla dost podobný.. už jsem to začala pomalu chystat, protože jinak bych to asi dohromady nedala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost. Už se na to moc těším. Bude nás asi hodně, protože ještě není ani seznam všech blogů. Nebo já ho tedy nemám. A o chystání mi ani nemluv. Každé dopoledne dělám líčení a outfity a v pokoji mám permanentně nad 28°C takže jsem úplně vyřízená. Ještě že se to o týden posunulo.

      Vymazat
    2. No líčení ještě vůbec hotová nemám a když tak přemýšlím, tak ani nevím, kdy je budu dělat.. ups :D zatím jsem jenom u nafocení věcí.. outfity mě asi víceméně minou úplně :D že já jsem se do toho hrnula :D

      Vymazat
  3. Už se těším. Nesleduji tě sice pravidelně ale často a tvoje videa se mi líbí, jako od ne tolik známé blogerky a youtuberky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko moc děkuju. Doufám, že splním očekávání a články zaujmou.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..