pátek 17. července 2015

Vybarvi se 3: Neonky

Zdravím vás přátelé. Dneska je konečně pátek! Pro mnohé poslední pracovní den. Sama jsem se nemohla dočkat. Hlavně proto, že dnešní článek bude zářit neonovými barvami. Konečně něco co doma mám! Neonové barvy jsou úžasná záležitost. Miluju zvýrazňovače, i když u toho žlutého jsem vždycky naštvaná, jak rychle se zašpiní a hlavně miluju neonové oblečení, i když vydrží jen pár praní. Co taky nemá rádo neonové barvy kromě pračky je můj foťák, ale já věřím, že každý už viděl neonovou barvu a tak si dokáže skutečnou barvu a odstín představit.



Líčení

Neonové líčení mám moc ráda. Ať si každý říká co chce, ale prozáří obličej a upoutá pozornost. Kdybych mohla nosím ho každý den a celý rok. Bohužel neonové líčení si žádá perfektní pleť a také oči, které neslzí. Já nemám ani jedno.


Moje oči mají snad radar a pokaždé když sáhnu po paletce 168 stínů, kterou jsem pro dnešní líčení použila, začnou slzet dvakrát více než normálně a tak mi práci vždycky ztíží a ve finále i zkazí.

Základ je jednoduchý. Použijte tužku v bílé barvě pro zvýraznění jednotlivých barev a komu nestačí tužka stejně jako mě, ten přidá ještě lepkavou bázi pod stíny. Následující kroky nemusím asi popisovat. Vyberte si počet barev a začněte je nanášet na víčko. Já se vždy snažím aby jedna barva navazovala na druhou, ale můžete klidně vedle oranžové posadit zelenou. Chce to zkoušet a zkoušet.


Hlavně nezapomeňte oddělit všechny ty barvy linkou. Celé líčení to posune o příčku výš. Na spodní linku ale černou nedávejte. Zbytečně to oko zmenší a to by nemuselo v záplavě barev vypadat hezky. Vsaďte na šedou nebo stejně jako já na tyrkysovou, která je ve výsledku naprosto nenápadná.


Na fotce použitých produktů můžete navíc vidět i tvářenku Milani v odstínu 07 Fantastico Mauve, rtěnku od Catrice v odstínu 060, kterou jsem koupila jako nerozbalený tester na výprodejích Essence za 10 korun a lak č.63 think pink.



Produkty v dané barvě

Vyfotit neonové produkty je opravdu oříšek. Krom stínů z paletky z Aukra jiné neonové stíny nemám a tak Vám nabízím neonové laky. Ty od Coloramy jsou v odstínech 190 (zelený) a 06 (růžový). Ze zástupců Catrice tu zleva mám 820 Pimp My Shrimp, 865 Yellow Sub-Mandarin a 03 Papa Don´t Peach. Lak od Essence je č. 46 Wake up!


Z neonových doplňků toho pravda moc nemám. Dva pásky a jeden náhrdelník. Ale myslím, že na tom v blízké době hodně zapracuju.



Outfit

V dnešních ouftitech se nemám čím blýsknout. Veškerá zelená neonová trička jsou už hodně zapraná a ten neon by se tam hledal opravdu hodně špatně. Mám jen tři trička v oranžové barvě. Dokonce jsem jedno dostala od kamarádky k narozeninám. Byla jsem z něj nadšená ale při třetím praní se do toho vložila maminka, která nečte lístečky a tričko pustilo barvu. 

Takže jako první tu mám tílko které jsem sháněla opravdu dlouho a přitom jsem ho měla celou dobu pod nosem v sousedním obchodě.


Pak tu mám dvě hodně podobná trička s tříčtvrtečním rukávem. Jsou z celkem silného materiálu ač to tak nevypadá, takže je v létě díky vedru nenosím a v zimě na ně nemám náladu. Další dvě trička která jsem ukazovala snad ve svém druhém nebo třetím videu a ještě mají visačku.



A menší zástupce neonu i na letních páskových botičkách. Nenechte se zmást tyhle boty mám celkem třikrát v různých barvách. Třetí pár žádný neon nemá a abych Vás nezahltila fotkami vzala jsem si každou botu jinou.


Neonový tag

Miluješ neonky?

Nevím jestli bych použila úplně slovo milovat. Řekněme, že je mám ráda a láska k nim přichází vždy
s létem.


Tvá nejoblíbenější neonka?

Nebráním se vyloženě žádné. Nejvíc oblečení jsem měla v zelené a tahala jsem ho tak často, že mi na
letošní léto nic nezůstalo. Mám jen pár kousků v oranžové. Asi budu muset něco nakoupit.


 Strhla tě tahle vlna sebou nebo tě nechala chladnou?

První vlna kdy bylo neonové snad všechno od spodního prádla až po holinky mě nezasáhla. Až když
začal povyk utichat jsem vyrazila do obchodů a zkusila pár kousků. 


Jaké barvy kombinuješ s neonkami?

V líčení neznám hranic a použiji všechno co mi přijde pod štětec. V oblékání tolik neriskuji. Měla jsem hlavně neonová tílka a ty jsem kombinovala klasicky s džínovými kraťasy. Takové to nenadchne neurazí.


Neonky radši na oblečení nebo v líčení?

Neonové líčení mě hodně baví. Spousta lidí si na něj netroufne a tak mě baví ty pohledy okolí. 


Vlastníš neonový lak?

Vlastním jich několik a klidně bych si koupila i další. Bohužel mě v drogerii žádný necvrnkl do nosu.



Tvůj nejoblíbenější neonový produkt?

Milovala jsem laky od Essence Wake up! a Think pink ale už jsou dost na dně a tak budu muset najít náhradu.


Neonový wishlist?

Náhrdelníky a tílka. Mám už několik typů na ebay, ale nějak mi nechce fungovat pay pal a tak stále na své miláčky jen čekám.




No a taky tahle paletka by nebyla špatná. 




Ostatní zúčastněné blogy:

1. Hevi – The Word of makeup – http://wormake.blogspot.cz/
2. Radka K. – http://www.mejserada.cz/
4. Klára Škodová – House of Skodulka - http://skodulka.blogspot.cz/
5. Nikola Michalčíková – Niky´s Book - www.nickysbook.blogspot.cz
6. Lucie Katrňáková - http://lucieka.blogspot.cz/
7. Michaela Šmídová – Chci být fit a šik - http://stastnamama.blogspot.cz/
11. Adéla Zamrzlová – Life Babylove - http://life-babylove.blogspot.cz/
12. Propadlo do života blog - http://carre-de-sucre.blogspot.cz/
13. Lucie Faltusová – LucisBlog -http://www.lucissvet.blogspot.cz/
14. Oh, Thanks I Am a Woman - http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/
15.Nikola B. – Sweet Lollipop queen http://sweetlollipopqueen.blogspot.sk/
17. Zuzana Mesik – PinkShaark - http://pinkshaaark.blogspot.de/
18. Izabell Matyó -  http://eeverywomen.blogspot.sk
19. Kateřina Výmolová - http://blogbeautybyk.blogspot.cz/ - místo líčení manikúra
20. Life of Martha - http://lifeofmartha.blogspot.cz/

6 komentářů:

  1. Líčení je bomba a spodní linka je TOP.. paletku bych si taky moc přála.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, na tebe ale s líčením opravdu nemám. Koukala jsem, že paletku chceme téměř všechny. Uvidíme kdo ji bude mít doma jako první :-)

      Vymazat
  2. Máš tak krásnou pleť, a líčení opět parádní :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych sundala korektor a makeup tak moje pleť zase tak krásná není. Co si budeme nalhávat, už nejsem náctiletá a začíná se mi krom akné dělat i jedna vráska za druhou :-D

      Vymazat
  3. Nonové líčení jsou skvělé, moc ti sluší! A upoutaly mě i botky:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..