pondělí 17. srpna 2015

Avon ultra colour lip tint pen


Zdravím Vás u dnešní pondělní recenze na produkt ze katalogu Avon. Dneska si z blízka posvítíme na lip tint pen v odstínu Fuchsia a Raspberry. Na tento produkt mě upozornila čtenářka Lucka s tím, že si je chce objednat a zda mám zkušenost. Zkušenost jsem neměla, ale chtěla jsem ji mít a tak jsem si hned dva odstíny vybrala. 



 Nebudu zde zbytečně chodit kolem horké kaše a řeknu to rovnou a zpříma jak mám ve zvyku. Měla jsem asi velké očekávání. Čekala jsem podobné vlastnosti jako u fixu od Astoru. Snadná aplikace, mírné vysušení, které zmírní balzám a dlouhá výdrž. Dostala jsem co jsem čekala? Ne! Snad jen to vysušení se dostavilo. 


První co mě zklamalo je samotná pigmentace a to hlavně u odstínu Fuchsia, která v katalogu působila jako sytá fialová barva. Na ruce se můžete všimnout že ani v několika vrstvách sytá zkrátka není. 


Druhá věc, která mě u lip tintu vytáčí je fakt, že se barva rozpíjí nejen na ruce ale i na puse a nezachrání to ani konturka.


Největším problémem je ale samotná parfemace produktu. Nemůžeme se vůbec bavit o parfemaci. Je to smrad jako z lihové fixy. Navíc při nanášení mi divně brní rty. Kdybych si na rty dala obyčejnou fixu bylo by to stejné. Věřte mi, jako dítě jsem si několikrát namatlala rty fixou. Rozdíl bych nenašla. obojí je nepříjemné, nevonící a vysušující. 


Odstín Raspberry je o něco pigmentovanější ale rozpíjí se stejně jako světlejší kamarádka. Výdrž je hodně špatná. Po pár minutách se začně produkt nerovnoměrně vytrácet. Největší kámen úrazu je se s lip tintem napít. Barva při styku s vodu pouští ze rtů a vy omatláte nejen skleničku či hrníček ale obarvíte si i pití. 


Stačil jeden lok a moje milované kafe začalo měnit barvu. Navíc se mi produkt dostal i na zuby a celkem blbě se dostával dolů.


Stačilo jedno napití a deset minut mluvení a po původní barvě není ani památky. Za mě osobně je tenhle produkt propadák roku. Vím, že některá z vás už našla způsob jak prodloužit výdrž například vklepáváním do rtů, ale já nechci trávit deset minut vytvářením perfektních rtů. Chci vstát přemáznout si rty a za dvě minuty vyrazit z domu. Tenhle produkt mi to bohužel nedovoluje a proto si ho už nikdy nekoupím.

10 komentářů:

  1. Na perách to pôsobí pekne ale to rozpíjanie je na prd, akurát som si to chcela objednať ale vidím, že by to boli vyhodené peniaze, takže dík :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek, barvičky moc sluší, ale jinak opravdu nestojí za nic. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá opravdu strašně. Celkově z Avonu neobjednávám, ale tohle snad ani nemůžou prodávat. :-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel můžou a v katalogu na měsíc říjen/listopad to dokonce prezentují jako top produkt jejich předního vizážisty. To je teprve reklama.

      Vymazat
  4. ,dakujem budem sa vyhybat,celkovo má ale už nezaujíma,keď náhodou objednam len riasenku

    OdpovědětVymazat
  5. Já s tím mám teda skvělé zkušenosti. Vydrží mi to na puse opravdu dlouho a nikde, nijak nebarví a ba naopak se mi líbila vůně. Byla jsem ráda, když jsem to v katalogu viděla znovu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnku ani lesky nenosím, protože mě vadí ta hmota na rtech, proto jsem si koupila na zkoušku fix Avon odstin Strawberry a skvělé, žádná hmota na rtech, nic mě nebrní, nerozpíjí se, neobtiskuje, pěkně voní, nic z toho co tu popisujete se mi neděje. Tak nevím. Chci si koupit další odstín, ale pro zajímavost zkusím i jiné značky.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mela odstin Coral, vubec se nerozpijel, byl jemny a presny, takze jsem ho nosila porad. Doporucuji chvili pockat, nez rtenka zaschne...Ted chci jeste do cervena, nevim, zda vybrat Strawberry nebo Raspberry...ten malinovy mi ale na vas prijde moc zarivy...tak diky za fotku, zkusim radeji jahodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neda mi, abych se nepochlubila odstinem strawberry, protoze byla fixa tak pohanena... je presne jahodovy, syty, vykreslil kontury a nerozpijel se. Po aplikaci jsem se kousla do rtu, na zubech jen trochu a sla normalne setrit. Za cca 3minuty jsem smocila rty v bilem vine a se zajmem cekala, jestli barva pusti - nestalo se. Za cely vecer zustalo na sklenicce misto obtisku jedno pidi cervene smitko, barva byla o neco svetlejsi, ale vino jsem popijela od 20h az cca do pulnoci...takze za me super. Sice jsem nezkousela fix jine znacky, ale takto dlouho mi nevydrzi napr. ani tekute barvy Lipfinity, ktere stoji 3x tolik a musite je porad mazat leskem a stejne se loupou.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..