pondělí 7. září 2015

Barevný chaos


Přeji Vám příjemný start do nového týdne. Dnešní článek je opět líčící a protože u nás je pěkná zima, zataženo a prší rozhodla jsem se opět pro nějaké "bláznivější" líčení. Sice většina nemá moje barevné výtvory v oblibě a přejete si abych nosila přirozené a zemité odstíny, ale já si nemohu pomoct. Celý měsíc jsem se snažila nude líčení nosit, ale přijdu si v něm unavená a nesvá. Navíc hrozně mě lákalo Vám v akci ukázat svou novou lásku - Ultimate Colour Chaos Palette od Makeup Revolution London.



Ačkoliv paletka hýří barvami, rozhodla jsem se pro umírněnější look. Základem všeho jako vždy primer a na něm pro větší intenzitu barev bílá tužka od Essence. Oční záhyb jsem lehce vystínovala světlým stínem Calm me down abych si ulehčila finální ztrácení stínů. 


Do vnitřního koutku a kolem slzného kanálku jsem nanesla neonově žlutý stín Super Y, který jsem pak protáhla až do poloviny víčka. 


Na zbytek víčka přišel modrý stín Over-bored, který jsem stáhla i na spodní linku. Zelený stín na víčku je výsledek vrstvení a rozmazávání žlutého a modrého stínu mezi sebou. 




Závěrečné rozmazání stínu pro měkčí přechod obstaral stín Calm me down, který jsem nanesla hned na začátku líčení a v posledním kroku jsem k němu ještě přidala fialový stín My Demons. 


Výrazné líčení si žádá černou linku, takže ani tu jsem nezapomněla a ač jsem si před zrcadlem byla jistá, že linku mám silnější než ji běžně dělám, na fotkách se tváří hodně nenápadně. Uvažovala jsem i o černé lince na waterline, ale nakonec jsem sáhla po modré 014 Bright blue od Rimmel.



 Pro dokreslení obočí jsem opět použila paletku od Oriflame a opět jsem neměla svůj den. Trénuji a trénuji a stejně jsou z mého obočí na fotkách divní slimáci a to to tak nesmáním. Už brzy budu muset vyhledat opravdu pomoc. Vytvarovat obočí a naučit mě ho dokreslovat bude pěkný oříšek i pro ty nejotrlejší. 




 Pro dokončení líčení jsem dále použila bronzer od Catrice v odstínu 010 light bronze a i tvářenku z limitky Une, Deux, Trois v odstínu Meet Berry.


Po dlouhé době jsem také vytáhla sypký pudr od Dermacolu v odstínu Natural, který je úžasný ale vadí mi jeho balení. 



Na rty přišla rtěnka od Essence v odstínu 07 natural beauty a za moje celkem pěkné řasy mohu poděkovat Lucce a řasence Lash Sensation od Maybelline. Sice má silikonový a prohnutý kartáček se kterým se mi hůře pracuje, ale při hodně trpělivosti a snaze výsledek stojí za to. 

Do komentářů mi dejte vědět zda máte doma také tuhle Chaos paletku od MR nebo jestli máte nějakou jinou a jestli ji milujete stejně jako já. 











2 komentáře:

  1. Moc krásné líčení, Tobě prostě tyto zářivé barvičky prostě moc sluší. O řasence také uvažuji, snad o víkendu se dostanu do drogérky na nákupy, protože ted jsem měla tak napjaté tempo ...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    paletiku nemám, už víc jak rok pokoukávám po Acid od Sleeku. Ale jsem srab a netroufám si do ní jít. Chtěla bych ti moc pochválit líčení, moc ti sluší :) Na barevné looky moc ráda koukám (to je ten srab ve mně).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..