středa 16. září 2015

Dyzajn Market - Podzim


Máte program na tento víkend? Ne? Tak Vás spolu s dalšími youtubery moc ráda uvidím na dalším Dyzajn Marketu s podtitulem Podzim, který proběhne právě tento víkend 19 a 20. září na Piazzetě Národního divadla.

     


Těšit se můžete na šperky, oblečení módní doplňky, hračky a oblečení pro děti, ale i na bytové doplňky. Mezi nováčky Dyzajn market Podzim přivítá například značku BETOME vyrábějící designové betonové rámy na obrazy,  Pískacie trička - slovenské tvůrce pískacích triček pro děti i dospělé, které jsou ručně vyrobené z lokálních materiálů nebo Bookmarklovers s originálně ilustrovanými záložkami do knih či Algebra fashion s pánskými košilemi. Tradičně se představí i stálice Dyzajn marketu Studio Malíská (porcelán), Black Mountain (sukně, šaty), ATOM RAT (oblečení), Krispol store (motýlky, šle a boty) či Mari.bou s háčkovanými doplňky.


Dyzajn market Podzim nabídne i skvělé jídlo a pití, o které se postarají například VinCaffé (LaGenovese), Upekla, Café Buddha, nebo burgry Frank´s. Na své si přijdou vegetariáni i milovníci raw.


Pro naše nejmenší návštěvníky je připraven dětský koutek se spoustou workshopů, mimo jiné i Aeroškola, kde si dospělí i děti mohou vytvořit i krátký animovaný film.


V rámci doprovodného programu Dyzajn market Podzim připravil sobotní a nedělní představení pro děti i dospělé divadelních spolků Pruhované panenky a Buchty a loutky. V sobotu se návštěvníci mohou těšit na módní přehlídky, DJ, kapelu The Silver Spoons nebo recitál Pražských básníků. V neděli piazzetu rozehraje Circus Ponorka.



Dyzajn market Podzim se uskuteční na piazzetě Národního Divadla a nově i v Nerudově ulici v rámci projektu filmového muzea NaFilM, 19. a 20. září 2015 od 10:00 do 19:00. Akce je zdarma, bezbariérová a dog-friendly.



* Veškeré fotografie jsou z facebookové stránky Dyzajn Marketu a článek obsahuje pasáže z tiskové zprávy. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář..