pondělí 5. října 2015

Naked Smokey v akci


Přeji všem příjemný start do nového pracovního týdne. Věřte, že se mi taky moc nechce do práce. Čeká mě dlouhý týden a už si moc přeji sobotu abych se na chvilku mohla zastavit a odpovědět na všechny komentáře, protože jsem pěkně pozadu.


Dneska jsem se rozhodla ukázat líčení, které nosím posledních 14 dní nepřetržitě. Stává se to hodně málo. Většinou se líčím každý den jinak, ale z neznámého důvodu jsem opustila bláznivé barvy a držím se tohoto líčení.



Většinou vynechávám popis základního makeupu, protože je to již zaběhnutá rutina a používám už půl roku jedno a to samé. V makeupu už se ale blížím na dno a tak si ho připomeneme. Tenhle úžasný makeupu od Gabrielly Salvete v odstínu 01 Ivory Warm jsem si naprosto zamilovala, ale bohužel už se neprodává. Aby vydržel celý den, vždy ho zapudruji pudrem od Maybelline z řady Fit Me v odstínu 220 a ze stejné řady používám i korektor v odstínu 20. I u korektoru jsem už na dně a nikde nemohu tenhle odstín sehnat. 


Ke konturování aktuálně používám tvářenku od NYX v odstínu Taupe a přímo na tváře pak Catrice v odstínu Meet Berry, která byla v Limitované edici Une, Deux, Trois. 


A hurá na oči. Na bázi od Essence nanesu přes celé víčko stín Combust a oční záhyb poté ztmavím pomocí stínů Whiskey a Password. 


Vnitřní koutek jsem jemně oživila rozjasňovačem od TheBalm Cindy-Lou, který jsem nanesla i na lícní kosti a pod obočí. Když už jsem u toho obočí, tak ho klasicky dokresluji stínem z paletky Origlame a fixuji ho gelem od Alverde v odstínu 02 Braun.


Spodní linku jsem vykreslila tužkou od Essence v odstínu 08 Teddy, na horní linku jsem vůbec poprvé použila gelové linky od Essence v odstínu 01 Midnight in Paris a jsem z nich hodně nadšená. Bohužel už se pěkně dlouho neprodávají. A mojí aktuálně nejoblíbenější řasenkou je Lash Sensational od Maybelline. 


 Naprostou jedničkou na podzim a nováčkem ve sbírce rtěnek je tahle úchvatná od Catrice v odstínu 070Plum & Base. 


Napište mi, jestli také na podzim vytahujete výrazné rtěnky a jaké je Vaše aktuální oblíbené líčení. 












8 komentářů:

  1. Krásne líčenie, ja mám asi najradšej takéto typy líčení kde prevládajú nude a hnedé odtiene na ociach a nejaké jemne výrazné pery a navyše ti veľmi pristane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Já na tyhle nude líčení nikdy nebyla ale poslední dobou si je opravdu užívám.

      Vymazat
  2. tak tohle liceni je pecka! Tyhle barvy ti sedi! Kocka

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení máš moc nádherné. Odstín rtěnky je super a řasenka Lash sensational je taky mojí nejoblíbenější. Na podzim mám ráda rtěnky do fialkova. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) Ty stíny vypadají na očích skvěle. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..