pondělí 2. listopadu 2015

Kosmetické štětce: Alverde a For your Beauty

V dnešním videu o štětcích se podíváme na ty běžně dostupné v drogerii. Ukážu vám pár štětců od Alverde z drogerie DM ale i značku For your Beauty z drogerie Rossmann. 



   

Kabuki -  5,5cm z toho 3,5cm štětiny


Tenhle štětec je z limitované edice. Štětiny jsou jemné a husté. Použít se dá nejen na pudr ale i na tvářenku a konturování. 

Štětec na stíny - 13,2cm z toho 1,5cm štětiny


Štětiny jsou husté, příjemné, ale ne moc dobře střižené. Přesto dobře poslouží. Z davu mých štětců vyčnívá zelenou barvou rukojeti. Využívám ho ráda, ale kdyby v mé sbírce nebyl vůbec by mi nechyběl. 


Štětce for your Beauty seženete snad v každém Rossmannu. V nabídce jsou celkem tři řady, které jsou rozlišené barvou rukojeti. Bílá, hnědá a černá. Každá řada se také liší cenou, ale není to žádná závratná částka. 

Štětec na tvářenku - 16cm z toho 4 cm štětiny


Tenhle štětce na pudr nebo na tvářenku stojí kolem 80 korun. Štětiny jsou opět jemné a husté. Ani po spoustě praní nepouští chlupy a nemění tvar.


Štětec na korektor - 15,2cm z toho 1,2cm štětiny


Štětec určený na korektor má syntetické štětiny a stojí kolem 65 korun. Na korektor mám jiné štětce a tak po tomto sahám většinou když chci krémové stíny. Střižený je dobře a stejně jako předchozí štětec ani tento nemění tvar a pelichá. 


Štětec na stíny - 15,2cm z toho 1,5cm štětiny


Máme tu první štětec na oční stíny. Tenhle je z té "nejdražší" řady a vyšel na 45 korun. Štětiny jsou trochu hůř střižené ale na funkčnosti to neubírá. Po praní nemění tvar a nepouští štětiny. 


Štětec na stíny - 15,5cm z toho 1cm štětiny


Moje nejoblíbenější štětce na oční stíny. Stojí cca 25 korun. Každý je sice jinak střižený, ale za cenu 25 korun jim to odpustím. Doma jich mám celkem osm a na líčení je využívám úplně každý den. 



Hřebínek na obočí 


V sortimentu for your Beauty seženete i hřebínek na úpravu obočí. Cena je kolem 20 korun a svoji službu zastane. Jen je dost možné že se mám ulomí z rukojeti stejně jako mě. 



Předchozí díly kosmetických štětců:






1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..