pondělí 16. listopadu 2015

Kosmetické štětce: Maestro, Douglas, LadyBox, Makeup Factory ...

Vítám Vás u předposledního dílu mých kosmetických štětců. Tentokrát je to takový miš-maš značek od kterých mám jen po jednom štětci a také jsem přihodila štětce od značek, které už mají i samostatný díl, ale tyhle štětce jsem koupila až po přidání videa youtube. 




¨

Maestro 143: 23cm z toho 3cm syntetické štětiny


Jedná se o úplně první dražší (cca 290,-) štětec, který jsem si pořídila. Používám ho na makeup a jsem s ním hodně spokojená. Nevypadávají z něj štětiny a nemění tvar. Klidně bych si pořídila i další štětce, ale neobjevila jsem žádný český e-shop. Jediné co mi trochu nevyhovuje je jeho dlouhá rukojeť, kterou neustále mlátím při líčení do zrcadla. 


Barbara Hofmann: 22,5cm z toho 5,5cm přírodní štětiny


Tenhle štětec jsem kupovala v Douglasu na začátku mého blogování. Z mého pohledu je špatně střižený, štětiny trčí do stran a hlavně neuvěřitelně kouše. 


Makeup Factory: 22cm z toho 3cm přírodní štětiny (veverka)


Štětec jsem kupovala v místní parfumerii a stál cca 600 korun. Štětec používám denně a přesto se jedná o nejhorší investici. Má jeden zásadní problém - vypadávají mu štětiny.


BS Profesional: 20cm z toho 4cm štětiny


Tenhle typ štětce jsem sháněla opravdu dlouho a z nouze si pořídila RT (který se mi mimochodem rozpadl). Kupovala jsem ho v místním obchůdku a stál cca 600 korun. Není vhodný úplně pro všechny makeupy, ale já ho stejně nejvíc používám na pigmentované tvářenky nebo na pudr. 


Avon Luxe: 17,5 cm z toho 3,7 cm


Tenhle duo fiber jsem si pořídila, protože si jedna slečna psala o recenzi. Vyšel zhruba na 159 korun. Má krásnou zlatou rukojeť, která je dost často omatlaná. Štětiny jsou řídké a jemné. Zapracování makeupu je zdlouhavé, takže ho používám jen na nanášení rozjasňovače. 


Avon oboustranný: 16,2cm z toho 8mm štětiny a 2,2cm štětička na úpravu obočí


Dalším štětcem z Avonu je tenhle oboustranný. Myslela jsem že štětiny budou střižené víc do špičky a bude celkově víc placatější a tím vhodný na vykreslování spodní linky. Bohužel to tak není. Ovšem štětička na úpravu obočí slouží skvěle. Tehle štětec se dá sehnat za 59 korun. 



LadyBox: 15,5cm z toho 1cm štětiny


Štětec s růžovou rukojetí jsem měla v krabičce krásy Ladyboxu. Stálá cena byla 99 korun. Je celkem dobře střižený a hustý. Svou práci zastane a nemám mu co vytknout.


Essence černý: 16 cm z toho 2 cm štětiny


Blendící štětce jsou v drogerii nedostatkové zboží. Essence má v nabídce tenhle černý a i níže zobrazený fialový. Tenhle je trochu jako duo fiber, je špatně střižený, řídký a navíc kouše. 


Essence fialový: 16cm z toho 2,2cm štětiny


Fialový štětec je pravým opakem toho černého. Dobře střižený, jemný a hustý. K sehnání je zhruba za 45 korun v každém stojanu Essence. 


Beautyline by wenco: 17,2 cm z toho 1 cm štětiny



Tenhle štětec na korektor jsem koupila za 60 korun v Kauflandu a byl opravdu úžasný než jsem ho zničila při praní. Byl dobře střižený, ale korektor se z něj vymývá hodně špatně. Při praní jsem se snažila nehty zbytky korektoru odstranit a bohužel jsem štětiny vyrvala. 


No name: 16,5cm z toho 1,2cm štětiny


Posledním štětcem je tenhle no name který jsem koupila za 10 korun v DM drogerii. Je chundelatý a vhodný na rozjasňovač. Na oční stíny mi moc nevyhovuje. Sice pouští štětiny ale za deset korun mu to odpouštím. 



Předchozí díly kosmetických štětců:

3 komentáře:

  1. U štětce za 600 korun by mě vypadávání štětin teda opravdu naštvalo. Taky mám jeden takový, ale z Oriflamu za naštěstí nízkou cenu. Jinak máš moc hezkou sbírku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ty máš výběr a tolik značek, které ani neznám. Štětec za 10 Kč mě zaujal :DDD Jinak mám štětce od essence ráda, i ten ladyboxovej. Nejvíc používám zoevu a jessup z ebay a k tomu často sahám po tom blandícím od essence. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám štětec z drogérie za 10 Kč a je skvělej!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..