středa 18. listopadu 2015

Legenda o Vánocích

Přiznám se, že dnešní příspěvek vůbec nebyl plánovaný. Měl tu být článek o knize, ale protože minulý týden jsem vydala Temné kouty je hloupé vydávat další knihu takhle brzy. Nechám si ji třeba na další týden. Dneska bych od Vás chtěla poradit nějaké Vánoční filmy. Nevím proč, ale minulou středu mě nějak posedl duch Vánoc a najednou si jedu Vánoční filmy ve velkém. 

Začalo to klasikou jako Sám doma, následoval Grinch, Prázdniny, Láska nebeská, Vánoční duch, Polární Express a už to jelo. Přes klasické slaďárny jako Vánoční polibek, Vánoce v Bostonu, Přítel pod stromeček, Vánoce s Holly přes komedie jako Vánoce naruby, Čtvery Vánoce až po klasiku Veselé Vánoce přejí chobotnice. Zakončila jsem to Legendou o Vánocích u které jsem bulela jako malé děcko. Tu jestli jste neviděli (pochybuji, ale kdyby snad) tak doporučuji. Ale teď je řada na Vás máte v rukávu nějaký film s Vánoční tématikou? Když se tak prám, právě jsem si vzpomněla na film Zatímco jsi spal, ten jsem letos ještě neviděla :-)

 

2 komentáře:

  1. Já teda Vánoční atmosféře ještě nepodlehla, ale Legendu o Vánocích jsem ještě neviděla, tak se na to podívám, jak budu mít více času. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ty znáš filmů :) Já mám vánoce spojené s klasikou odpovídající mé generaci, tedy Mrazík, Popelka, Šíleně smutná princezna, Pyšná princezna. Měla jsem ráda Lásku nebeskou, ale po asi 30 zhlédnutích mě nějako omrzela. Mám ráda jednu vánoční komedii, ale ten název... Jdu hledat. Mám to, je to tohle, to mě fakt baví, kdykoliv to vidím: http://www.csfd.cz/film/17459-vanocni-prazdniny/prehled/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..