pondělí 9. listopadu 2015

Poison Ivy

Přeji Vám příjemný start do nového týdne. Když jsem včera připravovala článek s dnešním líčením dlouho jsem přemýšlela jaké fotky ukážu a které zůstanou jen v archivu mého počítače. Pročítala jsem si komentáře u již publikovaných fotek na Instagramu a na Facebooku a rozhodla jsem se, že místo zdlouhavého popisování postupu si prostě dám tři hoďky práci a natočím tutoriál. A tak jsem tu dnes po dlouhé době s tutoriálem a doufám, že se Vám bude líbit.


Poison Ivy je komiksová postavička, která u nás pokud nejste fanda komiksů, není ani tak známá (alespoň z mého pohledu). V zahraničí se jedná ale o dost oblíbené líčení na Halloween. No a u žádné české kolegyně jsem tohle líčení neviděla, tak jsem toho musela využít. 

Ale abych tu jen nemluvila o samotném líčení, povím Vám i něco o samotné Poison Ivy. 

Poison Ivy se za svého normálního života jmenovala Lillian Pamela Isley. Byla nenápadnou, člověk by řekl až ušlápnutou studentkou z bohaté rodiny, které odmalička tíhla k biologii a to zejména k rostlinám. Netrvalo dlouho a svými znalostmi se stala takřka legendární. Dozvěděl se o ní i velice bohatý podnikatel a biolog Marc LeGrande. Nabídl ji spolupráci a následně s ní odcestoval na pracovní cestu do Egypta. Prvotní cíl zkoumat tamější vegetaci se však rychle zvrtnul v neomalenou krádež artefaktů. Isley projeví svůj nesouhlas vůči tomuto rabování a nevědomky si tak podepíše ortel smrti. LeGrande ji otráví prudce jedovatým nápojem. Isley však přežívá a navíc získává nové schopnosti – je imunní oproti všem virům a jedům. Zrazená a pokořená Isley se rozhodne pro pomstu a LeGranda zabije. Před policií pak uprchne do Gothamu…                                                                            -  oficiální text


Na internetu se dá najít mnoho podob Poison Ivy. Mě osobně se nejvíc asi líbí tato. 


Horní fotka je z dnešního natáčení, spodní fotka je z původního focení. Je až neuvěřitelné jaký rozdíl udělá přítomnost světel. Krom odchylky v poskládání listů břečťanu coby obočí jsem vše udělala stejně jako při prvním pokusu a přeci je každý výsledek jiný.


2 komentáře:

  1. Wow, wow, wow! Jsi mega šikovná! :)

    www.lettertomywardrobe.blgospot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Pecka!! Povedlo se ti to senzačně, na jedničku, moc se mi to líbí :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..