pátek 27. listopadu 2015

Vše o mých vlasech | Clip in vlasy Locahair.cz

Krásné páteční ráno. Je to už rok co vyšlo video s péčí o mé vlasy. je to až neuvěřitelné. pořád jsem žila v domnění že je to tak tři měsíce co jsem ho natočila. Bylo tedy na čase natočit update a tentokrát zahrnuje i recenzi na clip in vlasy ze stránky Locahair.cz snad se bude video líbit. Hezký víkend všem!






*Produkt Locahair mi byl zaslán v rámci spolupráce.

pátek 20. listopadu 2015

Bez obsahu 26

Krásný páteční den. Je to neuvěřitelné, ale je tu předposlední letošní vydání popelnicového formátu. Zároveň bych vám chtěla říct, že do konce roku tady bude volnější režim. Co to znamená? Asi nebudou články v pondělí a středu. Omezím se jen na sdílení videí každý pátek. V roce 2016 se pak rozhodnu zda zachovám psanou verzi Life with Sandra nebo zda ji zruším. V hlavě mám více myšlenek a tak tomu zřejmě věnuji samostatný post. Vy si zatím užijte bez obsahu 26.

středa 18. listopadu 2015

Legenda o Vánocích

Přiznám se, že dnešní příspěvek vůbec nebyl plánovaný. Měl tu být článek o knize, ale protože minulý týden jsem vydala Temné kouty je hloupé vydávat další knihu takhle brzy. Nechám si ji třeba na další týden. Dneska bych od Vás chtěla poradit nějaké Vánoční filmy. Nevím proč, ale minulou středu mě nějak posedl duch Vánoc a najednou si jedu Vánoční filmy ve velkém. 

Začalo to klasikou jako Sám doma, následoval Grinch, Prázdniny, Láska nebeská, Vánoční duch, Polární Express a už to jelo. Přes klasické slaďárny jako Vánoční polibek, Vánoce v Bostonu, Přítel pod stromeček, Vánoce s Holly přes komedie jako Vánoce naruby, Čtvery Vánoce až po klasiku Veselé Vánoce přejí chobotnice. Zakončila jsem to Legendou o Vánocích u které jsem bulela jako malé děcko. Tu jestli jste neviděli (pochybuji, ale kdyby snad) tak doporučuji. Ale teď je řada na Vás máte v rukávu nějaký film s Vánoční tématikou? Když se tak prám, právě jsem si vzpomněla na film Zatímco jsi spal, ten jsem letos ještě neviděla :-)

 

pondělí 16. listopadu 2015

Kosmetické štětce: Maestro, Douglas, LadyBox, Makeup Factory ...

Vítám Vás u předposledního dílu mých kosmetických štětců. Tentokrát je to takový miš-maš značek od kterých mám jen po jednom štětci a také jsem přihodila štětce od značek, které už mají i samostatný díl, ale tyhle štětce jsem koupila až po přidání videa youtube. 




¨

pátek 13. listopadu 2015

Úspěchy a průšvihy za Říjen

Dnes tu pro vás mám opět dlouhé video. Video zahrnuje i rozbalování balíčku od Míši, takže pokud na rozbalovaní balíčků nemusíte, vydělte si celkovou délku dvěma a hned bude video kratší :-)

středa 11. listopadu 2015

Knihovnička: Gillian Flynn - Temné kouty

V lednu jsem Vám představila novou rubriku Knihovnička a o deset měsíců později jsem se teprve dostala ke druhému článku. Jsem ostuda já vím. A přitom jsem knížek přečetla poměrně dost. Jen nebyl čas to všechno sepsat a publikovat. Snad se v příštím roce polepším. 


Tentokrát se zaměřím na knihu Temné Kouty od Gillian Flynn, která má na svědomí i knihu Ostré předměty, které bych si ráda přečetla a fenomenální Zmizelou. Konkrétně Zmizelou jsem viděla jen ve filmové verzi a rozuzlení mě šokovalo. Podobný šok jsem si tedy slibovala i od Temných koutů. Dočkala jsem se ho?

pondělí 9. listopadu 2015

Poison Ivy

Přeji Vám příjemný start do nového týdne. Když jsem včera připravovala článek s dnešním líčením dlouho jsem přemýšlela jaké fotky ukážu a které zůstanou jen v archivu mého počítače. Pročítala jsem si komentáře u již publikovaných fotek na Instagramu a na Facebooku a rozhodla jsem se, že místo zdlouhavého popisování postupu si prostě dám tři hoďky práci a natočím tutoriál. A tak jsem tu dnes po dlouhé době s tutoriálem a doufám, že se Vám bude líbit.


Poison Ivy je komiksová postavička, která u nás pokud nejste fanda komiksů, není ani tak známá (alespoň z mého pohledu). V zahraničí se jedná ale o dost oblíbené líčení na Halloween. No a u žádné české kolegyně jsem tohle líčení neviděla, tak jsem toho musela využít. 

Ale abych tu jen nemluvila o samotném líčení, povím Vám i něco o samotné Poison Ivy. 

pátek 6. listopadu 2015

Nákupní košík za Říjen

Je tu první pátek v měsíci a s ním už tradičně nákupové video. Na začátku měsíce to vypadalo nadějně. Jenže někde ke konci se to zase zvrtlo. Taková jsem já. Ještě že v listopadu a prosinci nebude čas na lítání po obchodech. Snad konečně ušetřím. Ale prosinec je ještě daleko, takže se vrátíme do přítomnosti a k dnešnímu opět dlouhému videu plného kosmetiky, doplňků a oblečení.

středa 4. listopadu 2015

Tipy na Vánoční dárky

Přeji Vám pohodový střed týdne. Listopad sotva začal, ale už nejméně měsíc v obchodech můžete koupit čokoládové Mikuláše a čerty. Někde dokonce i už ozdoby a další dekorace. A tak nesmím zaostávat a přináším Vám moje letošní tipy na dárky. Budete mi věřit, že jsem je začala sepisovat už loni o svátcích a stejně jsem s ničím převratným nepřišla? Přesto doufám, že každý z Vás si ve videu najde alespoň jeden tip na dárek pro své blízké.

pondělí 2. listopadu 2015

Kosmetické štětce: Alverde a For your Beauty

V dnešním videu o štětcích se podíváme na ty běžně dostupné v drogerii. Ukážu vám pár štětců od Alverde z drogerie DM ale i značku For your Beauty z drogerie Rossmann.