pondělí 29. února 2016

Weleda - Arnikový sprchový gel

Když mě ke konci loňského roku oslovilo zastoupení Vivantis,cz byla jsem nadšená. U E-shop, který má v nabídce nespočetně kosmetických značek a také mnoho jiného, je velkou šancí, že mi k recenzi poskytnou i produkty, které bych si sama od sebe jednoduše nevybrala. A to je něco, co mě na téhle spolupráci tolik baví. Dostanou se mi tak do ruky i poklady od značek, které bych si možná nikdy nekoupila a nebo bych se po nich pídila až ve chvíli kdy by je pochválil někdo jiný. 


Stejnou cestou se ke mě dostal i dnešní produkt Arnika Sport-Duschgel neboli Arnikový sprchový gel od značky Weleda. Jestli mě paměť neklame tak je to vlastně moje úplně první zkušenost se značkou Weleda na vlastní kůži. To, že se jedná rovnou o sprchový gel je pro mě jako pro samozvanou sprcháčovou královnu jen třešinka na dortu. 

Co vůbec slibuje 200ml oranžové balení v podobě klasické tuby? Příjemný pocit po sportování, kdy Arnika v bio kvalitě osvěží pokožku, levandule zklidní mysl  a rozmarýn dodá novou energii, přičemž zachová přirozenou hydrataci pokožky a vyvážené pH. 

Začnu obalem, který neurazí, ale také nenadchne. Jedná se o klasickou tubu v oranžové barvě s vyobrazenou arnikou. Osobně preferuji jiné balení sprcháčů, ale každý jsme zkrátka jiný a nakonec nejde o obal ale obsah. 


Konzistence není úplně řídká až vodová, takže nehrozí, že by se po otevření náplň valila nezadržitelně ven. na druhou stranu není ani moc hutná takže se u dolování sprcháče ven nezapotíte, jak už se mi to kdysi stalo u stejného produktu jen od jiné značky. Co se týče pěnivosti tak není nijak extrémní. Do obláčku nekončící pěny se s tímto produktem nezahalíte, ale zase se nemusíte hodinu drhnout a neustále přemýšlet kde je nějaká pěna. 

Parfemace je hodně výrazná. Koneckonců dá se to čekat, jde přece o kombinaci Arniky, levandule a rozmarýnu. Tahle parfemace určitě nesedne každému a jsem si jistá, že bych našla u nás doma i někoho kdo by řekl, že sprcháč smrdí. Jenže zase sto lidí .. Mě osobně parfemace nevadí, naopak mi připomíná dětství. Navíc po náročném dni nebo právě po sportu dodá novou energii. Vážně nelžu. Po běhání nebo cvičení bývám utahaná. Je to divné, že? Po sportu máme být zaplaveni endorfiny. Být šťastní a akční. Já jsem šťastná ale utahaná, zralá do postele. Stačí ale sprcha a tenhle voňavý gel a jsem připravena na další úkoly. 


Posledním bodem je hydratace. Většina z Vás už jistě ví, že já se po každém sprchování natírám krémem. Dělám to i po použití tohoto produktu, ale pozor. Umím si představit, že bych se obešla i bez krému. je to totiž za poslední dobu jeden z mála sprchových gelů po jehož použití nemám pocit, že pokožka pne. 

Takže jaký je závěr? Já jsem z produktu opravdu nadšená. Momentálně mám v zásobě asi 40 sprchových gelů, ale na léto, kdy budu chodit běhat častěji si ho určitě koupím znovu. 



*Produkt mi byl zaslán v rámci spolupráce.

1 komentář:

  1. Sprchový gel vypadá dobře. Od Weledy jsem ještě nic neměla, ale ráda bych od nich vyzkoušela krém na ruce, to je moje závislost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..