pondělí 17. října 2016

Sportique: Muscle gel a Get going cream

Příjemný start do nového pracovního týdne přátelé. Dnes pro Vás mám recenzi hned na dva produkty ze sportovní řady od značky Sportique. 


Muscle gel - Gel na svaly a klouby 100 ml / 260,-

Gel má obal v podobě klasické tuby v bílém provedení s červeným šroubovacím víčkem. Slíbuje uvolnění pro svaly a klouby a to také opravdu dělá. Má výraznou parfemaci, hlavně díky obsahu výtažků z arniky, zázvoru, hřebíčku, borovice a dalším bylinným výtažkům a esenciálním olejům. Při aplikaci příjemně chladí, rychle se vstřebává a přináší brzkou úlevu pro bolavé klouby a natažené svaly. 
Přítel trpí na bolavé koleno a po tomto gelu sahal vždy když se bolest ozvala a velmi si ho chválí. Plánujeme tedy po vypotřebování pořídit další balení. 

Kompletní přehled složení naleznete zde.


Get going cream - Hřejivý krém 100 ml / 225,-

I tento gel má obal v podobě tuby s červeným tentokrát vyklápěcím víčkem. Na zadní straně obalu se mimo jiné můžete dočíst, že výrobek poskytuje dlouhodobé prohřátí a stimulaci svalů před během a po fyzické zátěži. Z našeho testování vzešlo zjištění, že krém není na delší masáže vhodný pro rychlé vstřebání. Masírované místo tak brzy dřete na sucho a musíte krém opět aplikovat. Zcela mimo je pak tvrzení, že krém je hřejivý. Je jedno zda ho jen natřete nebo dlouho masírujete, krém zkrátka nehřeje. Stejně ale jako jeho kolega Muscle gel regeneruje a uvolňuje svaly. Krém není špatný, ale v případě, že opravdu vyžadujete hřejivý krém tak se tomuto vyhněte. 

Kompletní složení opět naleznete zde



*Balíček mi byl zaslán v rámci spolupráce.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář..