pondělí 6. února 2017

Novinky Dermacol

Minulé úterý na mě doma čekal další balíček od zastoupení značky Dermacol ve kterém se opět ukrývaly novinky. Úplně horké novinky to nejsou, všechny produkty můžete už omrknout v drogerii.


V drogerii jsem tyhle produkty samozřejmě omrkla i já a tak už teď vím, že ne všechny si chci nechat. Proto Vám v dnešním článku ukážu jen obsah bez swatchů a bližších poznatků. Na to si budete muset nějaký ten týden ještě počkat.




16H Barva na rty. Tu už mám doma v odstínech 3,4 a 6. Je to takový ten produkt, který milujete když se Vám ho podaří správně nanést a který nenávidíte, když to nezvládnete a on se drolí. Z novinkových odstínů 10, 11 a 12 mě nejvíce asi oslovil asi ten poslední. Odstín 10 mi přijde hodně křiklavý a odstín 11 jsou podle mě jen třpytky na bezbarvém základu. 


Dřevěná tužka na rty. Obdržela jsem je v odstínech 1 a 2. S těmito odstíny se nedá nic zkazit. Zkoušela jsem je v drogerii na ruku a trochu pochybuji o jejich krémové textuře. Při aplikaci mi přišlo, že jsou tvrdší.


16H Automatická tužka na oči. Tyhle tužky vypadají hodně slibně. Jsou krásně pigmentované a krémové. Po nanesení swatche na ruku v drogerii hezky zaschla a držela. Odstín 1 a 4 tedy bílá a černá se doma nikdy neztratí.


Oční stín a linka 2v1. Dlouhotrvající oční stíny, které se zároveň dají použít jako oční linka. Vzhledem k šířce tužky si myslím, že linka bude nemožná. Texturou mi připomínají tužky od Essence a ty mám moc ráda. Uvidíme jestli tyhle dvakrát dražší tužky obstojí na jedničku jako ty od Essence.


Dřevěné tužky na oči. Na rozdíl od tužky na rty mi i tyhle tužky přijdou při aplikaci příjemnější. Po nanesení a zaschnutí se "téměř" nehnula. Maličké rozmazaní jsem po přejetí  prstem zaznamenala. Určitě plánuji udělat nějaký zátěžový test. Hodně skeptická jsem ke slibu, že jsou odolné i teplotám kolem 50°C.

Jestli zuž máte zkušenost s některou z těchto novinek, tak mi určitě napište své zkušenosti dolů do komentářů. 

2 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..