pondělí 27. března 2017

Bingo Spa - Silně exfoliační přípravek na nohy s 50% AHA

Krásné pondělní ráno. Dneska jsem se rozhodla napsat pár řádků o mnou nově objeveném svatém grálu od polské značky Bingo Spa. V nové práci jsem dostala balíček kosmetiky kde kromě jiných produktů od této značky byl i silně exfoliační přípravek na nohy s 50% AHA.


Samotný obal přípravku je jednoduchý. Jedná se o bílou plastovou dózu se šroubovacím víčkem, pod kterým najdete ještě jedno víčko zaklapávací. Považuji to za super vychytávku, protože se obsah jen tak někde nerozsype.


Samotný produkt připomíná sůl a jeho aplikace je též jednoduchá. Stačí si navlhčit chodidla nanést trochu přípravku a deset minut nohy masírovat zejména v místech se ztvrdlou kůží. Možná si říkáte, že za deset minut Vám upadnou ruce, ale věřte, že to uteče jako voda v potoce a výsledek opravdu stojí za to. Chodidla jsou potom krásně jemná a připravená na slunečné dny. Ačkoliv to nepotřebuji, používám přípravek každý týden, protože mě to zkrátka baví. Určitě se také nemusíte bát, že Vám hned tak dojde. V dóze je totiž 600g exfoliačního přípravku a tak i po deseti použitích není téměř poznat, že z ní něco ubylo. 


Trošku horší je to s dostupností. Ať jsem hledala jak jsem hledala našla jsem tento přípravek jen na polských stránkách. Barunka z kanálu BeautyBarbBlog, ale nedávno navázala s Bingo Spa spolupráci a tak to považuji za první vlaštovku ze strany značky, že se u nás bude moct dát sehnat. Kdyby někdo našel e-shop kde se dá pořídit tento přípravek, tak prosím info do komentářů. 

4 komentáře:

  1. Ahoj,

    tento peeling mně včera dorazil domů z Dekorativka.cz, tam jsem ho objednávala. Tak jen abys věděla, že už je u nás taky dostupný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom, že ho mají na Dekorativka.cz vím, pracovala jsem tam a právě od nich jsem ho i dostala jako uvítaní v kolektivu, v době kdy článek vyšel ho ale ještě běžně v nabídce neměli a tak jsem to v článku ani neuváděla.

      Vymazat
    2. Tak to jo, to jsem netušila. :-)

      Vymazat
  2. https://www.bingospakozmetika.sk/silne-exfoliacny-pripravok-s-50-aha.html?path=83_104
    posielajú aj balíky do CZ

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..