středa 22. března 2017

Mých pět let blogování aneb já slavím a Vy dostanete dárky!

Věřil tomu asi málo kdo a už vůbec ne já. Přesto se to stalo skutečností a včera tenhle můj internetový "deník" oslavil páté narozeniny. Být to dítě tak za rok je to už téměř školáček. Stejně jako každý rok, ale za to rok od roku s větší pokorou a údivem Vám chci poděkovat za přízeň a až budou sfoukávat svíčku na dortíku tak si budu přát.. To vám říct nemůžu, vždyť by se to nesplnilo. 



Pět let je dlouhá doba, ale tady se zdá, že to prosvištělo nějak rychleji. Spoustu nocí jsem probděla kvůli krizi, že nevím kterým směrem se vydat, o čem psát co natočit. Psaní a natáčení videí je něco co mě opravdu baví, ale myslím, že stejně jako u klasického zaměstnání je tam trošku stres zda to děláte dobře a jestli náhodou už vás v hledáčku nemá šéf, protože poslední dobou už s prací kterou odvádíte není tak 100% spokojený. Tady jsem šéfem sama sobě, ale musím neustále myslet na své čtenáře a odběratele. Přijít s něčím novým je dost těžké. O tom se asi dohadovat nebudeme. Spousta odběratelů a čtenářů je pak unavená když si potřetí v týdnu má přečíst recenzi na stejnou řasenku, masku nebo sprchový gel. Já kosmetiku miluju a to se asi jen tak nezmění. Ráda zkouším novinky a asi mi dáte za pravdu, že jsem od začátku blogování zůstala spíše v té drogérkové cenové relaci. Ano několikrát jsem zhřešila například tvářenkami Nars nebo paletkami Urban Decay, ale pořád nejsem na vlně kdy dám za makeup 800 a víc. Kosmetické příspěvky tedy můžete čekat i nadále. Určitě bych ale víc chtěla zařadit články z cestování ať už po České republice nebo i ze zahraničí. Za pět let jsem ale vypozorovala, že největší oblibu mají články ze života, ať už rubrika Jak si žiju a nebo úvahy na nějaké téma typu Na co Alice zapomněla a na co bych zapomněla já?. tyhle články bych taky chtěla dělat častěji, alespoň rubriku Jak si žiju, na ten druhý typ musí přijít ten záblesk a musím být v pravou chvíli správně naložená. 


Dost ale povídání o tom co Vás čeká a nemine. Já slavím pět let psaní, Vy dostanete dárky. Díky spolupráci s Dermacolem se mi podařilo nasbírat produkty, které Vám brzy udělají radost. Pravidla nebudou nijak těžká ani záludná. Je to pro čtenáře a odběratele na instagramu, takže logicky z toho plyne, že jste má odběratelka možná i odběratel. V obou případech pak už stačí udělat jen jednu věc a to napsat komentář. Ať už tady pod článek (komentáře jsou moderované a nemusí se zobrazit hned, mějte tedy trpělivost) nebo pod fotku na Instagramu. komentovat můžete na obou místech, zvětšíte tím svou naději na výhru. To je celé. Pak si jen držte palce. Celé to běží až do 2. dubna do 23:59 hodin.

A protože jsem ještě stará škola tak všechny zúčastněné napíšu na papírky a během pondělí a úterý někoho vylosuji. Jméno výherce pak bude zveřejněno v článku 5. dubna a na instagramu bude označeno v komentáři u soutěžní fotografie.  Výherce v případě, že půjde o někoho z blogu tak kontaktuji mailem, což mě přivádí k myšlence, že mi nezapomeňte do komentáře ten mail napsat. Na instagramu budu označovat a psát do directu.

Tak hodně štěstí :-*

7 komentářů:

  1. Ahojik Verča, samozrejme gratulujem, a chcem ti poďakovať že mi robíš vždy dobrú náladu s článkom a hlavne aj s videom na ytb, prajem teda ešte veľa, veľa odoberateľov a čítateľov, Maj sa pekne :) :) môj e-mail: buckova.veronika@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je krásná GA. Já tě sleduji tady, na IG i YT :-)
    Budu si držet palce.

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko moc gratuluji, moc ráda sleduji Tvůj blog a stále si moje nej nej nej YTB.
    eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Skvěle články a jen tak dál!:) mimochodem? Soutezim!:D anetka.brezinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Měj KRÁSNÝ a prosperující život:) soutezim :) anetka.brezinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Super balíček! ��přeji spoustu dalších krásných let s blogovanim! :) soutěžím :) adelcel21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju k výročí! :) annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..