středa 21. srpna 2019

Camarelo Avenger


Kočárek Camarelo Avenger (trojkombinace) ale lze zakoupit i jako dvojkombinaci.


Původně jsem měla vyhlídnutý kočárek od značky Iglesina, ale ten byl pouze s hlubokou korbou a na živo mě tolik neoslovil. Teprve kamarádka Hanka mi poradila značku Camarelo, že si jí chválí její sestra. Hanička už je teď taky maminka a též má kočárek této značky jen jinou řadu.


Hluboká korba je v porovnání s jinými oblíbenými značkami velká. Ideální třeba pro děti narozené v létě (v zimě se vám tam vejdou i s fusakem). Adélka je listopadová a hlubokou korbu využívala až do sedmi měsíců. Sice by se do ní vešla i dál ale už se začala přetáčet na kolena a tak to bez popruhů bylo nebezpečné.


Sportovní korba se dá zacvaknout jak po směru tak i proti směru jízdy. Po směru jízdy se má ale v poloze lehu tendenci kočárek převažovat. Co vím, ale od jiných maminek jiné kočárky na to trpí také. 

Ačkoliv se přebalovací taška i prostor pod kočárkem zdají na první pohled menší, pojmou opravdu vše co na cestách potřebujete.


Kočárek už s námi zvládl spoustu druhů terénu a ve všech se osvědčil. Jediným zásahem do kočárku za dva roky užívání bylo promazání skládacího systému a brzdy, která začala při sešlápnutí jít ztuha.


Parametry kočárku a další informace naleznete zde.

2 komentáře:

  1. máme taky trojkombinaci a s kvalitou spokojená nejsem a to stál 12 tisíc. ted máme jen sporták za 8 a je to úplně jiný level

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..