pátek 11. října 2019

Kelebrity Bazar 3

V pořadí třetí Kelebrity bazar proběhl 5. října 2019 v prostorách reklamní agentury Ogilvy v Praze v Holešovicích. Když mi někdy v únoru Milánek řekl, že mě chtějí přizvat, byla jsem opravdu nadšená. Během prvních dvou bazarů mi totiž pár slečen napsalo, proč nejsem taky součástí týmu a mě to bylo líto, že tam nejsem. Jak jsem se ale v průběhu příprav dozvěděla, počítalo se se mnou od začátku, jen jsem byla tak trochu po porodu a pak se zase stěhovala. Do třetice to ale klaplo a bylo to úžasné. 




Startovací pozici nováčka jsem měla trochu stíženou. Co jsem na rodičovské a není čas na videa, trochu stagnují spolupráce a ty co stále trvají většinou spolupracují i s někým z týmu Kelebrit, takže jsem musela shánět úplně nové partnery. No nebudu Vám lhát, většina se ani neobtěžovala odepsat. Bazar se blížil a já měla nervy v kýblu, že mi firmy neodepisují. A pak to přišlo a odepisovala jedna firma za druhou. Takže děkuji Míše Měřínské, že si po porodu udělala čas a darovala své knihy Magicky ženská, knihkupectví Kosmas za bednu knih různých žánrů při jejichž vyzvednutí jsem s kamarádkou Terkou uvízla v několikahodinové koloně při níž nám dělal společnost Karel Gott a jeho písně. Velké poděkování posílám také Pure Fiji se kterými jsme domluvili spolupráci doslova za minutu dvanáct. 



V sobotu ráno jsem se vzbudila značně nervózní jestli celý bazar zvládnu. Přeci jen z videa těžko poznáte jak moc náročné to je. Hned na úvod jsem přišla na vlakové nádraží a dozvěděla se, že pro následující hodinu jsou zrušeny všechny osobní vlaky ve směru na Prahu, takže jsem za ohromného slejváku volala taxík aby mě odvezl do Benešova a já mohla jet alespoň rychlíkem. Na místo srazu jsem dorazila včas abych mohla pomáhat vybalovat. Přesto, že jsme měli velkou časovou rezervu, tak nám poslední dodávka uvázla v koloně a tak ve chvíli kdy vcházeli už první nakupující, já měla půlku stolu ještě stále prázdnou. Stres, stres, stres ale naštěstí jen prvních 15 minut. Pak už jsem nestačila ani vybalovat, jak zboží rychle mizelo. Za celou dobu jsem se od stolku ztratila asi jen na 15 minut během niž jsem stačila nakoupit a navštívit záchod. Byla to nádherná akce na jejímž konci bylo spokojená únava a nádherný výtěžek pro Nadaci předčasně narozených dětí a jejich rodiny a to ve výši .....


1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..