středa 30. listopadu 2022

Knihovnička: Andrea Pekárnová - Na cestě aneb (Ne)fádní život věčné optimistky

 Anotace: Život si namalujeme jako velikonoční vajíčko. Krásně. Přesně tak, jak by měl podle našich představ vypadat. A pak, v jeho průběhu, se najednou objeví nějaký koledník, který nám vajíčko vezme a sežere! A s ním i naše představy a sny. No je v tom nějaká spravedlnost?

Všichni prožíváme životní sinusoidy. I život Agáty je plný zvratů, překvapení a osudových setkání. Vždy byla zvědavá, co se ještě stane, když ustála další a další trable. A že jich nebylo málo… Poznáváte se? Začtěte se do příběhu inspirovaného životem autorky, která vám poradí, jak se ze všeho nezbláznit, a navíc se některým životním záludnostem umět i zasmát.



Další kniha která vyšla pod záštitou Pointy. O tom už jsem mluvila. Když vyberete peníze vydají Vám prakticky cokoli. Upřímně jsem čekala větší srandu, na druhou stranu je tam i pár držkopádů a smutných pasáží. Přesně jak to v životě je. Jednou nahoře podruhé dole. Četlo se to svižně a na databázi zatím hodnotili čtyři lidi a kniha získala 60% což není zase tak zlé.

Hodnocení databáze: 60%
Počet stran: 192
Kniha v pořadí: 111/2022

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář..