neděle 29. dubna 2012

Balea: Sprchový gel a krém proti celulitidě

O tomhle výrobku psala zhruba před měsícem Kavárenská povalečka . Její recenzi jsem četla přes mobil po cestě do práce a tak mě nadchla, že jsem se rozhodla o vlastní test.
Hned v úvodu musím říct, že strie mám už cca 10let kdy se z tintítka začala dělat holka „krev a mlíko“. Také se musím přiznat, že sport není zrovna mojí vášní jako je třeba válení či jídlo, takže celulitida se projevila okolo 15ti let a zásluhu na tom má nejen nedostatek pohybu ale i nezdravý životní styl od smažených jídel přes nedostatečný přísun tekutin až po kouření (ano FUJ! Kouřím, ale o tom si promluvíme jindy).
S pomerančovým sadem jsem už bojovala několikrát od různých krémů, přes zábaly až po masáže. Dost mi pomohla, měsíčková mast s peruánským balzámem o tom jsem psala tady. Nic ale nefunguje věčně a tak je nutné vždy najít nějakou náhradu. Tentokrát  ji za mě našla povalečka. Ve svém postu psala, že používání doplnila i o cvičení (půl hodinka s Jill). Já jsem to zkusila bez cvičení a mohu říct, že výsledky jsou také dobré (ale s cvičením dosáhnete výsledků lepších).

Tenhle zázrak seženete snad v každé DM drogerii a cena se pohybuje mezi 59 až 70 korunami (200ml).  Obsahuje výtažky z mořských řas a kofeinu a díky masážní hlavici se snadno aplikuje. Obsahuje i malé granulky, takže supluje i práci peelingu a jako bonus má příjemnou vůni.

Snažila jsem se ho poctivě používat každý den po dobu jednoho měsíce (nakonec jsem 4X vynechala) ale výsledek je i tak ohromující. Pokožka je pevnější a na dotek krásně hladká. Samozřejmě, že všechna celulitida nezmizela ale její podstatná část ano.

 Jako doplňující jsem si z regálu vzala i krém ze stejné řady, který nanáším po každém večerním sprchování. Stejně jako gel obsahuje mořské řasy a kofein a má příjemnou vůni. Navíc se dobře vstřebává a za cenu cca 80 korun je ho neuvěřitelných 300ml a vydrží dlouho. Za ten měsíc používání (a ne že bych troškařila) je ho pořád přes půlku kelímku.

Je jen na vás zda mi a i jiným recenzím budete věřit a investujete do této zdánlivě „nefungující“ (kdo by tomu za ty peníze věřil – že jo?) kosmetiky.

3 komentáře:

  1. Děkuji moc, zítra si to jedu koupit :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem si nevšimla jakého data je tento článek...dneska jsem nic v DMku na celulitidu nepořídila....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je stále ale ještě v nabídce. Kouknu se po něm a kdyžtak Vám ho pošlu :-D

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..