pátek 23. března 2012

Měsíčková mast s peruánským balzámem


Každý z Vás zná určitě klasickou Měsíčkovou mast, která má protizánětlivé a hojivé účinky. Já bych Vám ráda představila méně známou Měsíčkovou mast s peruánským balzámem, kterou vyrábí přední česká firma zabývající se výrobou bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky a potravních doplňků Dr. Popov.

Mastička je vhodná na podrážděnou pleť, otlaky, mozoly, jizvy, křečové žíly nebo pro malé děti jako prsní mast. To se ostatně píše i na obalu výrobku. Co už se na něm nepíše a co není až tak rozšířené je fakt, že tahle nenápadná mastička, kterou seženete už od cca 55kč/50ml má také pozitivní vliv na celulitidu, strie a zpevňuje poprsí. Teď si určitě říkáte hloupost, ale účinky na celulitidu mohu potvrdit. Za tři měsíce pravidelného používání jí značně ubylo. Je jasné, že Vás tahle mastička celulitidy a strií nezbaví úplně, stejně tak Vám nevytvaruje pevná prsa jako skála, ale jako malá pomůcka ke zlepšení je výborná.





A aby jste neříkali, že jen blbě kecám přikládám odkaz přímo na stránku kde mastičku naleznete zařazenou mezi produkty zlepšující právě vyše uvedené problémy. Dokonce tam slibují i zvětšení - ale to zkoušet nebudu (co kdyby náhodou) :-D (http://www.docsimon.cz/kat/cellulitida-strie-zpevneni-poprsi?art_listfrom=40)


A co vy? Máte taky nějakou svou vychytávku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář..