čtvrtek 19. dubna 2012

Dnešní radosti

Mám v hlavě spoustu námětů na příspěvky, ale málo času je napsat a nafotit k nim fotky. Dneska se tedy jen v rychlosti pochlubím dnešními úlovky. Tím prvním je poslední dobou velmi často blogerkami  zmiňovaná kniha SE ŠARMEM PAŘÍŽANKY  od Ines de la Fressange. Včera o ní psala například INA T. Dneska jsem ji objevila v knihkupectví a tak jsem si řekla, že trochu té Francie mi nezaškodí. Kniha má 240 stran, krásnou vazbu a je vtipně napsaná. Přečetla jsem jí jedním dechem. Bohužel pasáže o oblíbených obchodech a o utajených místech jsou pro mě zbytečné, protože se do Paříže hned tak  zase nechystám. Pro módní nadšence a dobrodruhy bude jistě skvělá od začátku až do konce.  Já se jí po dočtení rozhodla poslat dál někomu kdo ji jistě ocení od první stránky až po tu poslední.



Druhou radost jsem si prozřetelně koupila hned ráno. Jednalo se o časopis JOY. Moc si ho nekupuji, obsahem mě moc neoslovuje ale k aktuálnímu číslu je přibalený i deštník v pestré škále barev. Je až k neuvěření kolik toho tenhle fórovej deštník vydrží (už jeden z dřívějška vlastním). Vyzkoušela jsem ho hned po cestě z práce kdy se nečekaně přihnal déšť a utvrdil mě v tom že k dubnu to aprílové počasí prostě patří.


1 komentář:

  1. Sandruško,
    knížku doma mám a je to moje oblíbená literatura. Bavila mě i v originálu, ale čeština je čeština. Taky jsem se chystala na ni na blogu udělat recenzi, tak ještě počkám, když si ji teď všichni přečetli tady. Posílám Ti pusu, a stejně doufám, že se do Paříže někdy určitě podíváš a využiješ informací z knížky o super obchůdkách -;).
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..