pátek 16. listopadu 2012

Vánoční přípravy


Celý týden jsem si plánovala, jak Vám dneska udělám radost nějakým obsáhlejším článkem, ale nějak se mi podlomilo zdraví. Spoléhala jsem na svoje článkové zásoby, ale zase chyba! Mám spoustu článků, ale většina z nich není dopsaná nebo k nim nemám ještě nafocené ilustrace. Dnešek jsem tedy věnovala spaní zahřívání zad, brouzdání po Vašich stránkách a koukání na HP, a protože jsem ho už pěkně dlouho neviděla, začala jsem hezky od Kamenu mudrců. Snad je přes víkend stihnu všechny.

Zítra i přes bolest zad musím do Prahy, tak snad to překousnu a zajdu se alespoň podívat do nákupního centra. Chtěla bych pokoukat co nového má HM, C&A, Zara a Lindex.

Jinak u nás už se peče cukroví …


A už krmím i ptáčky za oknem..

2 komentáře:

  1. my máme za oknem taky krmítko, vždycky snídám a u toho pozoruji ptáčky jak se krmí. na stole máme i atlas ptáků, pro případ, kdyby přiletěl nějaký, kterého neznáme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám na okně u ložnice a každé ráno na ptáčky číhám s foťákem ve snaze ulovit nějakou krásnou fotku. Atlas jsem si k oknu taky dala a hned jsem ho využila. Myslela jsem jak tam nelítá nový ptáček a ona to byla jinak zbarvená sýkorka.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..