čtvrtek 20. prosince 2012

Prosincový (NE)Senza(ční) box


Už o tom psal kde kdo a tak ještě já. Senza box jsem si objednala celkem dvakrát a pokaždé jsem byla natěšená, co mi tahle krabička krásy nabídne. O pocitech z prvního (listopadového) Senza boxu jsem už zmiňovala Tady. Dneska to bude o pocitech z Vánočního, prosincového boxíku.

Krabička: nemám k ní výhrady, nevadil mi vzhled listopadového boxu a nevadí mi ani tenhle červený, na uložení kosmetiky bude super.

Prospekty: Ráda si je prohlédnu, ale to je tak všechno. To samé kupon v hodnotě 200 na vytvoření fotoknížky outfitu.
Obsah boxu:
-          Make up for ever professional paris - Rouge Artist Natural Lipstick: Tak rtěnka je to určitě kvalitní, soudě podle dostání v Sephoře a ceny 550,- za 3,4g balení, ale pro mě naprosto nevyužitelná. Rtěnky prostě nenosím a navíc takovýto odstín. Zkoušela jsem ho, ale vypadám jako klaun – v lepším případě a v horším jako nepovedená šlápota. Rtěnka je tedy za mě v boxu zbytečná.



-          Yves Rocher - Parfémová voda  So Elixir Purple: Po prvním nanesení jsem byla zděšená intenzitou vůně, ale po chvilce už se vůně krásně rozvinula. Na zimu bude určitě ideální. Je nevtíravá a dlouho vydrží. Navíc se mi líbí její flakónek. Za tuhle vůni tedy palec nahoru.


-          Schwarzkopf Professional – BC Oil Miracle Finishing & Light Finishing Treatment: Umění bylo se vůbec do lahvičky dostat. Po úmorném zápasu můžu zatím říct jediné – nevoní to. Uvidíme, jestli po použití budu mít úplně proměněné vlasy, jak slibuje letáček.


-          Dr. Hauschaka – Růžový pleťový krém: Miluje ho Kate Blanchet i Madonna a tak ho budu milovat i já. Ale teď vážně! Zatím jsem tubičku neotevřela tak ani nevím, jestli voní nebo ne. Je to opravdu malinkatá tubička a tak se obávám, že se namažu jen jednou. Každopádně jsem hodně zvědavá, jaký bude krém milovaný Madonnou.


-          Sensodyne – Sensodyne Repair & Protect/Pronamel: No o tom jestli pasty patří do balíčku krásy, by se dalo polemizovat.  Sama od sebe bych si v drogerce tuhle pastu nekoupila, protože mám jiné oblíbence ale tak zkusím ji mezi svátky a třeba změním názor a najdu nového oblíbence právě mezi těmito pastami. Navíc tu je i kartáček tak třikrát hurá ušetřím jeden měsíc za kartáček 


-          Dermacol – 24H Control Make-up + Satin Make-up Base: Jako každá z Vás jsem i já dostala odstín číslo 3, tedy tu tmavou verzi, která se dá použít leda na nějaké karnevalové líčení. Už se vidím s kokosy na prsou a trávou kolem pasu, namazaná od hlavy až k patě tímhle make-upem abych měla tu správnou barvu domorodé dívky. Báze mi ale udělala radost a určitě ji vyzkouším. Co se týče taštičky, tak už jednu takovou doma mám, ale přijde mi, že je lépe ušitá, ale neremcám, taštiček není nikdy dost.


Make - up po nanesení a rozmazání (mezi palcem a ukazováčkem).


Smíchání Make - upu Dermacol s odstínem Ivory make - upu od Avonu (od palce až po prsteníček. Pod malíčkem je moje přirozená barva pleti). Nepoužitelné ani říznuté světlejším odstínem.

Závěrem bych řekla, že jsem na rozdíl od jiných nedostala v balíčku čokoládového Mikuláše/Santu či co to bylo a to mě teda štve!

Celkově mě box zase spíše zklamal, alespoň na první prozkoumání. Sama od sebe bych si ani jeden produkt z boxu sama nekoupila, protože mě ničím extra neuchvátily. Příští měsíc si ho objednávat nebudu a zkusím spíš Lady Box.

1 komentář:

  1. Já s odstupem času hodnotím tuhle krabičku jako celkem povedenou. Rtěnka se mi moc líbí a ráda ji nosím, parfém mi nevoněl, ale využila jsem ho jako vánoční dárek pro mámu, které naopak voní. BC Oil je jediný olej, který zkrotí a uhladí moje vlasy a už mám plné balení, make-up jsem udala na exchange a získala místo něj fajn tělový krém a nakonec krém Dr. Hauschka jsem taky ráda vyzkoušela. Sice byl ve finále na mě moc mastný, ale jedná se o kvalitní kosmetiku a tu já ráda testuji :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..