úterý 29. ledna 2013

Informativně


Víkend je zase za námi. Ach jo. Nevím jak u Vás, ale tady sněžilo, sněžilo a zase sněžilo. Nicméně dnes ráno svítilo na teploměru příjemných –3 stupně, což je opravdu příjemné proti víkendovým -16 stupňům. Výrazně se oteplilo a já jásám, doufám, že ne předčasně. Nemohu se dočkat až zmizí ta bílá nadílka a já budu moct s přibývajícími stupni odložit i kozačky a hlavně neforemný kabát. Ne, že bych tedy už nějak zásadně vyformovala postavu. Nějak to poslední týden flinkám.

Místo psaní článků jsem přestavovala obývací pokoj a sledovala líčící tutoriály a následně se je zkoušela i napodobit. Když už mám ty Sigma štětce a paletku 168 odstínů, byla by škoda je pořádně nevyužít. Přemýšlela jsem o nějakém kosmetickém kurzu. Snad by se našel nějaký, který by se dal sloučit s mojí pracovní dobou.


Momentálně také vymýšlím masku na karneval, který se bude konat konce února. Zatímco moje hubeňoukatá kamarádka se chystá v korzetu a minisukni nasadit červené kontaktní čočky a s umělými zuby dělat upírovu nevěstu já se chci držet v nějaké úrovni kde nebudu muset ukazovat pomerančový sad na stehnech ani co mám pod tričkem. Jsem zkrátka stydlín. Kdyby jste někdo měl nějaký geniální nápad tak šup s ním do komentářů.

Stále se snažím dát dohromady video z novoročního ohňostroje, bohužel to vypadá, že ho uvidíte až v příštím roce.. Stydlivá a navíc nešikovná, to je tedy kombinace.

Snad nelžu, když Vám slíbím, že na konci týdne se tu objeví článek o mojí snaze mít lepší postavu.

Tak to by byl takový hodně informativní článek a zítra snad už něco inteligentního.


Kdo by chtěl něco navíc hledat na stránkách FacebookuJ

4 komentáře:

  1. Snad se přestavění obýváku vydařilo a cítíš se v něm dobře :-) Maska na karneval... teď po ránu asi sotva něco vymyslím :-)

    Na článek o boji za lepší postavu se moc těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych šla třeba za banán! :D

      Vymazat
    2. Za banán sice nepůjdu ale dobrý nápad. Masku už mám vymyšlenou a téměř už kompletně připravenou. Brzo se tu můj výtvor objeví..

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..