pondělí 21. ledna 2013

Label.m Gentle Cleansing Shampoo


Tento šampon jsme měla možnost vyzkoušet díky listopadovému Senza boxu. Letáček hlásal, že ho používají ve špičkových kadeřnických salonech a já se těšila, jaké budu mít okouzlující vlasy jako vystřihnuté z reklamy. A jak to tedy dopadlo? Čtěte následující řádky.



Balení šamponu: Černá lahvička se zlatým nápisem s obsahem 60 ml. Nijak zvlášť mě neuchvátila, ale věřím, že někomu se může moc líbit. Já mám radši balení s obrázky J

Šampon obsahuje: sóju a pšeničné proteiny, které vlasy posilují a chrání. Vanilka, hrachor a rybíz jemně odstraňují nečistoty a zanechávají vlasy jemné a lesklé. Šampon dodává vlasům objem, lesk a UV ochranu. Neobsahuje chlorid sodný.

Účinky šamponu: Šampon docela příjemně nevtíravě voní. Pěnu na vlasech udělá obstojnou. To je u mě asi vše kladné co můžu říct. To co mi šampon na vlasech vytvářel, se dá přirovnat k vlasovému hororu. Vlasy mám celkem husté ale hrozně jemné. Šampon pouze jemně vmasíruji, žádné zběsilé drhnutí sem tam a zpět. Přesto všechno se mi vlasy zamotávaly a plstnatěly. Rozčesávání bylo zdlouhavé i za asistence kondicionéru, rozčesávače ve spreji, hřebenu Tangle Teezer a druhé osoby. Když se rozčesání zdařilo a vlasy uschnuly, přišla další katastrofa. Vlasy všude poletovaly, elektrizovaly a v rozpuštěném stavu se opět začaly zamotávat a tvořit chuchvalce zralé tak na ustřihnutí.

Druhou šanci jsem šamponu nedala a nechala ho doužívat přítele s hustými a hrubšími vlasy. Ani on nebyl se šamponem spokojený. Vlasy se mu krepatily a pokožku měl tak vysušenou, že jsem mu hlavu musela promazávat Niveou.

Za nás dva teda hodně velký palec dolů. Šampon bych znova nepoužila ani, kdybych ho měla zadarmo.  Možná kdybych byla potvora tak bych ho anonymně poslala nějakému nepříteli jako pomstu. Na nic jiného se krom pomsty nehodí a jeho místo je podle mě v popelnici.

1 komentář:

  1. Ty jo, tak tos mě docela vyděsila. Mám ho tady dokonce ve dvou verzích a chtěla jsem ho po Novém roce začít používat. Jinak co jsem tak o něm slyšela, tak on to má být hloubkově čisticí šampon, který odstraní úplně vše, co je v tu chvíli na vlasu, takže si myslím, že je to pro vlasy rozhodně šok, ale že až TAKOVÝ... no já ho každopádně vyzkouším a uvidíme :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..