úterý 15. ledna 2013

Můj první Ladybox


Tak jsem neodolala a nakonec jsem si objednala svůj první Ladybox. V lednovém vydání tedy spíše Ladybag. Byla jsem hrozně natěšená a zvědavá co v něm najdu. Nebyla jsem samozřejmě doma takže balíček převzal přítel a měl za úkol mi ho hned dovést do práce. Už po cestě mi volal, ať se teda moc netěším, že krabička je velká asi jako dva hrníčky na kafe. Pořádně mě tím vystrašil, ale nakonec se ukázalo, že místo klasického boxu je pytlíček a ten se i přes super obsah vešel do malé krabičky.


A co tedy ukrýval můj první lady pytlík?

Samozřejmě zapečetěný dopis od Lady, ve kterém mi sdělila co mi vlastně poslala. Dále jsem tam měla nějaké slevové kuponky a prospekty vztahující se k obdrženým přípravkům. Koho ale zajímají papíry a prospekty, tak šup k obsahu.

Lumene – Řasenka pro zvětšení objemu, (7ml), odstín Briliant black
Slibuje, že arktické borůvky (olej z nich) řasy vyživují a napomáhají, aby zůstaly silné a zdravé. No uvidíme jestli Lady v dopise nekecá. Jediné co mohu říct už teď, je to, že řasenka má super kartáček.


Cosm´etika – Pálená tvářenka, (9g), odstín 003
Obsahuje slídu, rostlinný skvalen, bio šípkový, bio argonový, bio makadamový a bio pupalkový olej. Dostala jsem odstín 003, který je hnědozlatý, ale vůbec nevadí, na léto až chytnu barvu bude senzační.


Yves Rocher – Lesk na rty, (10ml), příchuť Vanilka
Neobsahuje parabeny, je dermatologicky testován a jeho lehká textura dodává rtům přirozený vzhled. No co k tomu říct? Ozkoušela jsem. Zamilovala se. A rychle uklidila na dno kabelky aby mi ho někdo nečmajznul. Jednoduše řečeno je úžasnej!
Mary Cohr – Creme NutriZen, (3ml)
Esenciální mastné kyseliny regenerují, bambucké máslo vyživuje a extrakt z lososu zjemňuje pleť.
Mary Cohr – Nouvelle Neunesse Contour Zeus, (3ml)
Oční krém, který obnoví mladistvý vzhled. Aktivní složky krému chrání a hydratují jemnou a choulostivou pleť kolem očí a přináší úlevu pro unavená víčka.
Co já na to? Že až to použiju spolu s krémem od stejného výrobce tak se ráno určitě probudím krásná. A běda jestli ne!


L´AMBRE – Lak na nehty, (8ml), odstín 7
Lak každý znáte netřeba komentovat. Barva je úžasná a už se těším až jí budu mít na rukách.

Sallos – Hydrofilní odličovací olej, (5ml), Lemon Tea Tree
Základem jsou slunečnicový a esenciální olej, který dokáže obličej zbavit makeupu i jiných nečistot a zároveň brání vysoušení pleti. Musím říct, že voní krásně. A jak funguje Vám povím někdy později.


2 komentáře:

  1. Už jsem četla asi 4 články o Ladyboxu a v každém byla tvářenka, jen já mám korektor - a jsem raději, je vidět, že na personalizaci si dali záležet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si zatím našla jen jednu recenzi a tam měla slečna místo tvářenky sypké stíny. Korektor zní dobře, ten bych možná brala místo těch krémíků, po kterých určitě krásná nebudu.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..