sobota 12. ledna 2013

Paleta 168 očních stínů


Dlouho jsem o ní uvažovala, až jsem jí do toho košíku nakonec hodila a začala se těšit.
Teď jí mám konečně doma a můžu Vám jí tedy představit a popsat krok za krokem.

Paletku jsem sehnala na Aukru přímo u tohoto prodejce, a nebo můžete vyhledat i další varianty pomocí hesla „paleta očních stínů“, „oční stíny“ atd.
Před koupí jsem si prošla hodnocení prodejců a zvolila toho lepšího (méně negativních komentářů). Doporučím Vám si ty komentáře přečíst, protože mnohdy jde o záporný komentář k jinému druhu zboží, které prodejce nabízí nebo z důvodu poničení zásilky po cestě k Vám (i když je to nepříjemné, odesílatel Vám zboží neponičil a navíc si ho můžete při převzetí hned zkontrolovat a sepsat o tom na poště protokol).
Prodejce, kterého jsem uvedla, Vám na požádání pošle podací číslo balíčku a odkáže Vás i na službu, kde zásilku můžete sledovat. Nevím, tedy jak ostatním, mě služba nefungovala a navíc na celnici dostal balíček už číslo jiné (viz fotka).


Prodejce uvádí 14 -30 dnů na doručení, které se mohou protáhnout díky vichřicím, záplavám, Vánocům, či Vám je pozdrží celní správa. Já na svou paletku čekala díky svátkům déle než udaných 30 dnů. (28.11.2012 - 10.1.2013)

Paletka byla zabalená proti poškození, řekla bych dostačujícím způsobem. Celé rozbalování jsem vyfotila krok za krokem.



Samotná paletka má platový obal o rozměrech 23 x 15 x 2,5 cm a moc se mi líbí její matný povrch.


Obsahuje 168 očních matných i lesklých stínů v průměru 1,5 x 1,5 cm.


Obě plata přijdou zalité v ochranné folii a dají se z obalu lehce vyndat.


K pigmentaci na první ozkoušení mohu říct, že vypadá slibně. Podrobnější informace ale přinesu až po pořádném vyzkoušení.



2 komentáře:

Děkuji za každý Váš komentář..