úterý 26. února 2013

Jak jsem natočila video


Tak mě napadlo, že bych natočila video. Ono je to někdy jednodušší se na dané téma vykecat. Jenže o čem mluvit? Aha! Nula nápadů. Tak nějaký tutoriál na líčení? Nápad dobrý, ale kvalita mého líčícího umění značně pokulhává. A pak mi to došlo. Už delší dobu jsem chtěla zkusit zda je opravdu tak těžké se nalíčit bez zrcadla.


Sepnu vlasy, vypodložím foťák knihou a jdu na to. Začínám, krémem s tónovacími zrníčky takže ho matlám pomalu tři minuty než se přestanu bát oranžových šlinců na obličeji. Korektorem chci zamaskovat fleky a pupínky . Bez zrcadla nevím kde jsou a tak maskuju všude kolem. Make-up nanáším štětcem, nakonec ho ale zahodím a používám ruce.
Na oční víčko nanesu podkladovou bázi a jdu na stíny. Jsem nešikovná a skoro si oko vypíchnu.

Pííííp. „Nedostatek místa na kartě“. Foťák ukončí moji snahu po osmi minutách. Přetahuju video do počítače a znovu zasedám k líčení.

Nepamatuji se kde jsem přestala a tak zase sahám po stínech. Přijde mi, že vůbec nemají pigmentaci a tak přidávám a přidávám. Spodní linka znamená opětovné vypíchnutí oka.
Chci ukončit své trápení co nejdřív a tak honem na řasy. Nejdřív natočit. Je to katastrofa! Nedokážu si kleštičky na řasy dát a tak se štípancem na oku sahám pro řasenku. Netušila jsem, že je to taková námaha.

Honem tvářenku a zafixovat pudrem, který rozsypu všude kolem. Jsem zkrátka šikulka. Sahám po zrcadlu a čekám klauna. No a můj dojem? Obtisklá řasenka, zbytečně moc tvářenky a špatně zamaskované pupínky. Jinak to ujde.

Pouštím si video na počítači. Je dost tmavé a zvuk je ujetý. Dvacet minut mučení k ničemu. Kdo by koukal na tak dlouhé video? Nikdo! Tak snad příště J

3 komentáře:

  1. Doufám, že druhý pokud bude úspěšnější. Ono se to vůbec nezdá, když se na to člověk kouká, ale je to fakt těžký. Já bych líčící videa asi nezvládla, nejspíš bych si vypíchla obě oči. :) Příště se ti to ale určitě povede.

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že jsi ho sem nedala, já bych si ho pustila (teď před spaním je úplně ideální čas na dvacetimunotvá videa) ;-). Tak příště! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem původně chtěla, ale pak jsem zjistila, že můj foťák nahrává v jiném formátu, takže video ještě musím prohnat přes program aby sem šlo vůbec vložit. Tak třeba o víkendu budu mít čas.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..