středa 6. února 2013

Vona píše blog!


Tak se rozkřiklo, že píšu blog. No to je katastrofa! Hlavně pro okolí. Zatímco moji přátelé to berou v pohodě, přátelé mého přítele to berou asi jako senzaci či něco nepřijatelného. Honem, honem mu to napráskat.

 On je asi „debil“ a neví to! Jestli si myslíte, že mu ušlo moje věčné mlácení do klávesnice a focení řasenky, pudru nebo krému na ruce, tak se proberte. Všiml se toho, ale nijak zvlášť ho to nezajímalo. Maximálně se občas zeptá, jestli to mám (fotky, článek) zase na blog.
Jestli si někdo myslel, že tu najde nějakou senzaci v podobě důkazu o mé nevěře či důkaz, že ho pomlouvám, tak bohužel smůla. Když budu chtít své drahé polovičce říct, že je to „debil“ a že mi leze na nervy tak mu to řeknu doma a nebudu to psát tady.


Co na tom psaní blogu mám? Nic zvláštního, prostě mě to baví. Ač tedy přítel tvrdí, že se měl narodit jako holka tak s ním o řasenkách a make-upu kecat nechci. On má svoje modelaření a já svoje psaní. Jeho nebaví můj blog a mě je jedno jak má uspořádaný štěrk na kolejišti a jestli je mašinka ve správném poměru k budovám kolem.

Každý máme něco, co děláme rádi a tak nevidím jediný důvod z tohoto blogu dělat „senzaci“ a psát „koukej, ona tam o tobě napsala tohle a támhle to“.  Tohle není místo kde někoho pomlouvám, ale místo kde si kecám o kosmetice, hadrech a ostatních nezajímavých věcech takže proč to tak hrotit.


4 komentáře:

  1. Vůbec bych se neospravedlňovala být tebou, je to tvoje věc :-) Na ostatní z vysoka kašli. Pokud tě to baví, piš nám tu dál, my to budeme rádi číst :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za podporu. Já jsem o tom přemýšlela a nakonec kdyby pokaždé když se někdo nad něčím co jsem dělala pozastavil a já to hned přestala dělat tak jsem v životě neudělala skoro nic. Budu psát dál a nenechám se otrávit.

      Vymazat
    2. Přesně tak :-) Já taky někdy až moc řeším, co si myslí ostatní, ale vím, že je to špatně. Snad to někdy přestanem řešit úplně, viď? :-)

      Vymazat
    3. Chtělo by se to naučit prostě některé věci úplně ignorovat. Zbytečně nám to krade energii, kterou můžeme využít jinde. Snad se nám to někdy povede.

      Vymazat

Děkuji za každý Váš komentář..