neděle 24. března 2013

Misska


Jako „teen“ holka jsem milovala soutěže krásy. V té době vlastně byla jen jedna – Miss České republiky. Vysoký holky na molu v plavkách, ve večerních šatech a volné disciplíně. Pak si jedna vítězka řekla, že by tu soutěž chtěla vlastnit a šup. Přes svůj projekt nakonec dosáhla svého a je tu Česká miss. S původním kouzlem, které jsem jako malá měla ráda, to už nemá nic společného.



Hlásáme, že nás míry dívek nezajímají, ale na ofiko stránkách je mají nejspíš povinně všechny vyplněné. Už nás ani nezajímá, zda finalistka umí zpívat, tančit či hrát na hudební nástroj. Holky se projdou v plavkách, odpoví na pár trapných otázek a závěrem se obléknou do šatů, které jim vůbec nesedí. Proč? Protože jsou oproti předešlým ročníkům jen půjčené a nesmí se nijak zvlášť upravovat.


Výsledek každý mohl vidět včera večer. Jedna finalistka za druhou pochodovala v pytli od brambor s flitry, krajkou a kamínky. Nakonec nepřímo to potvrdila i stylistka České miss přímo ZDE.


Koukala jste některá na soutěž krásy buď včera nebo v minulých letech?


zdroj veškerých fotek www.tyden.cz

5 komentářů:

  1. Já to jako malá holka a puberťačka měla ráda, ale teď se ztrácím v tom, jestli jde o Miss Čr nebo českou miss... už to pro mě enmá to kouzlo.... A navíc mi připadne že dříve Missky měly aspo%n něco v hlavě :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miss ČR vedená Zapletalem, kterou vyhrála např: Šeredová, Kobzanová a další zanikla v roce 2010. Maláčová ji odkoupila a udělala z toho součást své soutěže Česká miss a tím bych řekla, že skončila i úroveň téhle soutěže. Neříkám, že ty holky které vyhrály nejsou hezké, ale už vůbec nemají volnost ukázat co v nich je. Navlečou na ně několik šatů a dají jim trapnou otázku a šup už se rozdávají korunky.

      Vymazat
  2. Já se na to koukala dřív, ale to už je tak 10 let zpátky. Teď mi příjde,že úroveň strašně klesla. Je škoda, že ty šaty neměli upravené přímo na soutěžící, protože některé jsou nádherné. Třeba ty bílé krajkové se mi strašně líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Já letos na Miss nekoukala, ale vítězka se mi moc líbí :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. I já jsem miss jako malá milovala a dokonce jsem se jí chtěla stát :D. Pořád jsem žila v tom, že až dosáhnu 18ctky , tak se přhlásím. No a když to přišlo, tak mi došlo, že to vážně nechci být nějakou miss, no a tím to skončilo :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..