neděle 17. března 2013

Nákupní košík - Únor

Půlka března je fuč a já jsem tu s nákupy za Únor. Rychlost je mé druhé já (haha). Nic převratného Vám neukážu. Převážně jsou to věci, které používá každá druhá holka/žena.  Nebudeme to prodlužovat a jdeme na to.




Timotei s růží z Jericha: Šampon (250ml) a kondicionér (200ml) k dostání i ve větším balení 100% Krása bez parabenů - píšou to na obalu. Obsahuje výtažek z avokádového oleje, vyživuje a posiluje suché a poškozené vlasy. 
S obojím jsem spokojená. Vlasy jsem si dřív musela mýt každý den, ale s tímhle duem se mi mastí pomaleji, tak stačí obden. Takže palec hore. Navíc krásně voní. Každý kus mě vyšel na 40 korun (probíhala nějaká sleva v Rossmannu).
Na stránkách Timotei.cz si můžete podle druhu vlasů najít ten správný šampon pro Vás a další rady jak se starat o své vlasy. Já příště asi zkusím šampon s výtažkem z organického zeleného čaje, který je přímo určen pro mastné vlasy.



LactacydFemina: (400ml) cca 80 korun (opět akce v Rossmannu)
Gel určený pro každodenní imtimní hygienu. Obsahuje kyselinu mléčnou, má fiziologické pH 5,2 a tím odpovídá přirozenému poševnímu prostředí a posiluje přirozenou obranyschopnost. Neobsahuje alkohol ani mýdlo, nedráždí sliznice a pomáhá předcházet infekcím. Gel je silněji parfemovaný, ale nijak nedráždí, nevysušuje a zanechává svěží pocit. Seženete ho v provedení s pumpičkou nebo bez. Já mám to bez pumpičky.
K dostání je ve více variantách třeba i pro dívky do 18let, pro těhotné ženy nebo pro svěží pocit při sportu či parném počasí.
Výrobky Lactacyd snad jako jediné v tomto odvětví schvaluje Česká gynekologická a porodnická společnost.



Garnier Fructies – Dvojitá péče Objem a Hustota (150ml) za cca 90 korun (sleva v Rossmanu)
Mám již druhé balení. První jsem sehnala ve výprodeji v DM drogerii asi za 30korun. „Obsahuje vyživující mléko, které vyživuje, ale nezatěžuje vlasy – dají se tak snadněji rozčesat a obnovující sérum vlasy obnovuje a posiluje zevnitř. Poskytuje jim tak objem a hustotu.“
Musím souhlasit, že vlasy se po použití snadněji rozčesávají, to je také důvod proč jsem si ho znovu pořídila.  Vlasy možná posiluje. Přijdou mi pevnější a lesklejší, ale kdo ví, jestli za to spíš nemůže duo Timotei.  Objem a hustotu bohužel žádnou nevidím, používám péči pouze do délek a konečků. Péče je bezoplachová a příjemně voní. 




Tady článek dnes ukončím a druhou část si budete moct přečíst zítra. Kdo má s výrobky nějaké zkušenosti tak prosím o Vaše postřehy do komentářů.


* Připomínám svůj Facebook, kde najdete víc fotek a dalších věcí, které se na blog nedostanou.

1 komentář:

Děkuji za každý Váš komentář..