čtvrtek 16. května 2013

E-shop Lovely Hair


Všechny Vás moc zdravím u dnešního článku. Neustále dobře naladěnou Péťu z Lovely Hair určitě všichni znáte a není třeba ji dlouze představovat.  Petra před několika dny uvedla na svém e-shopu svou značku kosmetických štětců. Dobře, štětec je zatím jeden, ale časem se prý můžeme těšit na celou sadu. O štětci psalo už několik bloggerek a tak aby to nebylo omílání toho samého dokola pojmu to jako „recenzi“ celého e-shopu.



Mou první objednávku jsem uskutečnila loni na Vánoce a v nákupním košíku přistál štětec na make-up  Maestro 143 a jako dárek paletka očních stínů.


Na vizitce byl i milý vzkaz od Péti..


Druhou objednávku jsem uskutečnila začátkem února a nadělila si k svátku štětce Sigma, které Péťa už nespočetně krát vychválila a po třech měsících používání mi nezbývá než souhlasit. Jsou skvělé!


Minulý měsíc jsem pro změnu neodolala štětci na make-up od značky Sedona Lace a jako dárek k objednávce obdržela blending brush Sigma E25.



Poslední objednávka proběhla před týdnem, kdy Petra spustila prodej svého štětce. Dnes mi dorazil a jako u předešlých objednávek opět zabalen do bublinek aby se nepoškodil. 


Nechyběla ani vizitka (a zase jiná, což mě baví). Zásilka navíc obsahovala pár slov o štětci a roztomilý vzkaz od Péti. 



Omlouvám se za to rozplývání, ale jak je tu jaro tak mi všechno růžové a kytičkové přijde roztomilé.

Štětec Petra Lovely Hair je složen ze syntetických štětin, kovu a dřevěné rukojeti, na níž je vyraženo Petřino logo.



Štětiny jsou růžovo černé, což mi evokuje štětec od Sedony Lace. Syntetické štětiny mi nevadí, mám je radši než přírodní. Jsou krásně heboučké, opravdu jako na pomazlení. Celková délka štětce je 16 centimetrů což odpovídá velikosti cestovních sad od Sigmy. Samotné štětiny jsou dlouhé 2 centimetry a jsou hezky husté. Nanášení  make-upu je opravdu snadné a příjemné. Víc zatím říct nemohu a tak přidám už jen pár fotografií.


vlevo štetec Petra Lovely Hair, vpravo štětec Sedona Lace

Petřin e-shop Lovely Hair můžu opravdu s čistým svědomím doporučit. Komunikace je vždy rychlá a milá. Každá objednávka je opravdu dobře zabalená a nikdy se mi nestalo, že by přišla nějak poškozená.

2 komentáře:

  1. Moc pěkný článek! Ty stíny vypadají moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. Ty stíny jsou opravdu dobré a i krásně pigmentované.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..