neděle 30. června 2013

Maybelline - Rocket Volum Express

V nákupním košíku za měsíc květen jsem Vám ukazovala i řasenku Maybelline Rocket Volum Express a dnes je na řadě recenze.  


Začala bych balením. Kombinace modré a růžové barvy mi přijde nápadité a hodnotím ho tedy kladně. 



Kartáček je větší plastový. Nemá klasické štětinky ale spíš takové umělé kratičké výstupky.


Osobně mi kartáček nevyhovuje. Špatně se mi s ním pracuje, často se šťouchnu do oka nebo si řasenku otisknu na víčko a zničím si tím líčení. Musím řasenku nanášet opravdu pomalu a opatrně. Barva je opravdu krásně černá a řase krásně zvýrazní. Bohužel díky větší „mokrosti“ a mojí nešikovnosti si řasy spíše lepím k sobě. 

Před aplikací řasenky

Po aplikaci řasenky
Po nanesení řasenky si tedy musím řasy pročesat kartáčkem od Beauty abych je od sebe oddělila. Výdrž je skvělá, neopadává, nedrolí se a trochu hůř se odličuje.


Po pročesání kartáčkem

Řasenka jako taková určitě není špatná a pokud Vám tento kartáček vyhovuje, určitě si ji kupte. Stálá cena se pohybuje kolem 220 korun, což odpovídá kvalitě. Dost často jsou na ní i akce. Já jsem tu svoji nabídla kamarádce a ta mi odpověděla „Fuj! Sama se jí chci zbavit“. Já si tu svou tedy nakonec nechám, a buď se s ní neučím pracovat, nebo dál budu používat na rozčesání kartáček.

Vlastníte taky tuto řasenku? Jak jste s ní spokojené?


P.S. Jestli máte pocit, že moje spodní řasy jsou podivné tak se nemýlíte! Opravdu mi rostou jen do poloviny. V dětství jsem na tomto místě měla neštovici a prostě mi tam nerostou.

3 komentáře:

  1. Milá Verunko, tyhle "mokré" řasenky mi taky nedají spát, neumím to s nima. Naštěstí už jsem takovou řasenku dlouho neměla. Většinou se ale stávalo, že jsem byla upatlaná všude v okolí očí. Takže ač řasenka může být super, já do toho s mojí šikovností asi nepůjdu:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, zkrátka to není řasenka pro každou. Možná neumíš moc dobře zacházet s "mokrou" řasenkou ale zase umíš velice dobře napsat ty nejvtipnější články, které jsem kdy četla. Přeju i nadále šťastnou ruku při výběru řasenky :-) snad se příště poštěstí i mě :-)

      Vymazat
  2. Já jsem s ní neskutečně spokojená. Psala jsem o ní tady http://u-sedmikrasky.blogspot.cz/search/label/Maybelline. Lepší řasenku jsem neměla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý Váš komentář..